Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az élvezetek megvonása egy...

Az élvezetek megvonása egy betegség?

Figyelt kérdés

az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy tulajdonképpen minden egyes élvezeti forrast megvonok magamtól..

nem eszem finom/minőségi ételeket, egyáltalán nagyon ritkán eszem, egyáltalán nem járok szórakozni, nem elek szexuális életet, nagyon nagyon ritkán vásárolok magamnak bármit is, folyton otthon vagyok, nem járok moziba/színházba/kávézóba/utaztatni stb.

a legfurcsább hogy ezeket mind-mind nagyon szeretnem, NAGYON VÁGYOM EZEKRE MIND DE VALAMIÉRT NEM ENGEDEM MEG MAGAMNAK. nem tudom, vajon miért nem?

2013. szept. 11. 16:25
 1/4 anonim válasza:
kor nem?
2013. szept. 11. 16:40
 2/4 Antimod ***** válasza:
Nincs valami miatt rejtett bűntudatod, valamiért nem érzed úgy, hogy bűnhődnöd kell?
2013. szept. 11. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Előfordul (főleg férfiaknál), hogy időszakosan aszketikusabb életmódra váltanak. Nincs ezzel semmi baj szerintem: Öntudatlanul is az akaratererjüket edzik.
2013. szept. 11. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kezdtél el mostanában spórolni?
2013. szept. 12. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!