Átvernétek egy kínai árust?
Szerintem nem tétel neki, de kocsogseg.....
Nekem egyszer a szokásos 15 nap alatt nem jött meg a cucc. Írtam neki. Visszaírt, hogy ide jellemzően 35 nap alatt jön meg, ha akkor sem érkezik elküldi újra. Nem jött. Feladta újra. A pót levél megjött a szokott időn belül. Rá 2 héttel betévedt az előző levél is. Írtam neki hogy megjött az is, úgyhogy kifizetem. Visszaírt, hogy örül, hogy végül odaért az eredeti is, és vegyem a cég ajándékának.
Nem érdemes szorakozni mert ezek az üzletek a bizalomra épülnek. Kínából rengeteg cuccot bagóért be lehet szerezni, ingyen postával. De ha rájönnek a cig.ánxkodásra, kivételek leszünk, mint a legtöbb helyen Olaszország!
Sok elektronikai alkatrészgyártónál volt ingyen mintarendelés. Arra lett volna jó a laikusoknak hogy 1-2 drága alkatrészt is ingyen beszerezhessenek és meg tudják építeni a vágyott áramkört. Ehelyett a balkáni magyarok a sarki boltban is 20 forintért kapható alkatrészeket is rendelték amerikából ingyen. Végeredmény: legtöbb helyen nincs ingyenes minta, ahol van még ott jelölik, hogy : Except Hungary... (Magyarország kivételével).
Ha ez a cél, csak hajrá!!
Remélem, ez csak poén.
Ha igaz, akkor nagyon undorító, gerinctelen ember vagy. Majd úgyis visszakapod egyszer az élettől . . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!