Volt már olyan az életedben ami bele illett volna egy filmbe?
Te csak egy prostituált vagy, de a nagy nehezen összeszopott pénzedet elvette a svájci rendőrség :DD
Te vagy az idióta.
Gratulálok, ha szerinted csak szopással lehet pénzt keresni.
Ez a te bizonyítványod. Ennyi eszed van. :D
Elég szar életed lehet Svájcban, ha ismeretlenül ilyeneket írogatsz. Ráadásul a stílusod is hagy némi kívánnivalót maga után.
Szingapúrban élek és nem hiszem, hogy nálam jobban élsz. :)
Továbbá nincs szükségem arra, hogy ismeretlen senkik butaságaira válaszolgassak.
Hogy miből volt pénzem, ahhoz semmi közöd. De igencsak korlátolt ember vagy, ha a prostituáltságnál tovább nem látsz. De hát éppen ezért élek én ott, ahol, te meg takaríthatod a svájciak koszát.
Talán pont te prostituálódtál ott, mert úgy tűnik nagyon jól mozogsz a témában. Pisiszag meg stb...
Jó ég, miken mehettél keresztül.
Nekem csak ez az egy rosszul végződött sztorim volt. Ki is lettek küszöbölve a hibák. Téged viszont nagyon helyben hagyhatott valaki, ha ennyi düh és ocsmányság van benned.
További szép estét! Azért ne húzd fel magad túlságosan, mert sokat elárultál magadról már így is.
Persze, Szingapúrban... biztosan te vagy a jegybankelnök =)
Tudod kislány, csak mosolyogni lehet azon, ahogyan itt szépíteni próbálod a helyzetet. Egy frappáns visszavágást nem tudsz összehozni, csak átkozódsz, kárörvendezel és próbálod magadat nálam jobbnak feltüntetni. Jól van, nem bántalak tovább, úgy teszek, mintha elhinném az összehordott butaságaidat, van neked elég bajod...
Az a jó az internetes kommentelésben, hogy minden itt áll feketén-fehéren.
Olvass vissza, hogy ki kezdte el szidni a másikat stb...
Az életemben meg továbbra se akarj turkálni. Semmi közöd ahhoz, hogy mit csinálok Szingapúrban, mint ahogy ahhoz sem volt, hogy hol élek, csak annyira nagy mellénnyel vagy a Svájci önmagaddal, hogy gondoltam kicsit leiskolázlak.
Bajod meg neked lehet, de rendesen.
További szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!