Ha egy gombnyomással megszüntethetnétek az emberiség teljes földi létét, megtennétek?
"Dehogy is!! Mindenki maga dönt a saját életéről,de a másikéhoz nincs joga!"
Az évről évre kipusztuló állatfajok melyike dönthet a saját életéről, amikor emberek pusztán szőrméjükért, agyaraikért, csontjaikért lemészárolják? Mégis mennyi beleszólásuk van?
Az erdők, amelyek oxigénnel táplálnak minket, melyek dönthetik el, hogy erdők maradnak, vagy kivágott tönkök?
Ez a baj velünk, emberekkel, nem tudjuk félretenni a saját önzőségeinket, egyikünk sem gondol a jövőre, hogy milyen "mocskot" hagyunk utódaink számára. Ő nekik már nem lesz lehetőségük eldönteni, hogy milyen világban szeretnének élni, mert addigra totálisan tönkretettük. Akkor olybá tűnik, mégis "beleszólunk" más életekbe.
Igen.
Bár inkább a programozott halál híve vagyok: mindenki pontosan tudja meddig él, és azt betegségek nélkül. Azonban ha eljön az idő, akkor Dorothy tovarepül.
NEM. Milyen jogon donthetnek masok, egyaltalan barki mas eleterol? Talan en adtam hogy elvehetem?
A sajatomnak veget vethetek ha nagyon elegem van belole, de masok elete folott nincs semmi jogom rendelkezni.
Üdvözlöm Önöket!
Csintalan Lajos vagyok a CIA-től. Közlöm Önökkel, hogy beépített emberünk, - ál-fedőnevén - Semmelweinzős Szanisz Ló tette fel a kérdést. Az ip címek nyomozása folyamatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!