Hová fejlődik még az emberiség?
Anno, anyámtól ugyanezt a kérdést megkaptam...
Ő még máshoz volt szokva mint ami nekünk tetszett, ahogy mi is máshoz vagyunk szokva, mint a mostani trend és akik a mostani értékeket tekintik irányadónak azok is el fogják "ítélni" a gyerekeik, unokáik ízlését, hiszen ők megint csak mást fognak szereni.
És korszakon belül is vannak eltérések!
A mi korunkban is voltak "diszkósok", "rockerek", sőt "punkok" és még egy rakás más irányzat is.
Ezek mindig is voltak vannak és lesznek!
Mondjuk azt is nehezen tudom elképzelni, hogy akik mondjuk a 20-30-40 évvel ezelőtti trendet szerették, felhőtlenűl el tudnának szórakozni egy 80-90-100 éves toplistás zenére.
Tudományos kutatások is kimutatták, hogy az emberiség hanyatlóban van. Elkényelmesedett, elbutult, elkorcsosodott. Ez az élet rendje:-)
Am neked láttam egy előző kérdésed, szerintem túl sokat aggódsz mások zenei ízlése és öltözködési stílusa miatt, rocker barátom! Lazíts és szarj mások véleményére, erről szól a r'n'r életérzés:-)
Tök jó hogy az a kérdés hogy "hová fejlődik még az emberiség?"
mert ezeken semmi köze a kérdéshez. Te itt divatról meg stílusokról beszélsz. mi köze a fejlődéshez? a fejlődés az ha lenne már Fúziós reaktorunk, vagy legalább elterjedtebbek lennének a tóriumos atomerőművek, lenne egy valamire való űrprogramunk mert ami most van az egy vicc..... na ez a fejlődés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!