Mi a különbség a Nikolett és a Nikoletta név között? Miért tetszik illetve nem tetszik ez a név Nektek?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 12:53
11/14 anonim válasza:
Szerintem az a fontos a névben ... Engem Nikolettának hívnak és az esetek nagy részében idegesít ha lehagyják a nevemből az a-t ! + elmondanám hogy míg a Nikolettát lehet Lettának becézni addig a Nikolettet nem lehet .
12/14 anonim válasza:
Engem Nikolettnek hívnak, és három évembe került anno megértetnem a környezetemmel, hogy a Nikolett és a Nikoletta nem egy és ugyan az. Viszont az idegesítő, hogy annyira elterjedt, az évfolyamunkban van három is, ráadásul mindanyiónknak Bével kezdődik a vezeték neve, plusz a sulinkba van még vagy tíz, rajtunk kívül, idegesítő, amikor mész a folyosón, és valaki elkiáltja magát, hogy Niki, és tizen fordulnak arra.
13/14 anonim válasza:
11-es tényleg? A Nikolettet meg lehet Lettinek becézni. Engem Nikolnak szoktak hívni, egyébként "a" nélküli vagyok, és mai fejjel is nagyon felidegesít, ha Nikolettának olvassák, vagy írják a nevem. Attól még különösen felmegy a pumpám, mikor direkt zrikálásból mondják így
14/14 anonim válasza:
Nekem a Nikoletta név sokkal jobban tetszik mint a Nikolett.Ismerek Olyan lányokat akit Nikolettnek hívnak és utálom őket ezért a Nikoletta sokkal jobban tetszik nekem és Olaszos név szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!