Miért van ekkora különbség, a nők, és a férfiak között?
Eskü nem az a célom,hogy provokáljak bárkit is,de ezt veszem észre,ha egy nő kitesz egy olyan kérést,hogy szinte semmi oka rá,de kiábrándult a párjából/férjéből,családjából mindenféle jó tanácsokkal látják el,hogy szinte ez törvényszerű,hogy ellaposodik a kapcsolat,biztos a csávó nem foglalkozik a nővel....stb.stb.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Viszont,ha egy férfi írná ugyanezt,mindennek el lenne hordva,hogy milyen sunyi,kétszínű,hogy a nyálát csorgatja egy másik nő után,otthon meg már nem szeret lenni,menjen akkor a ribihez.....
Nem egy ilyen kérdéssel találkoztam már,utána lehet nézni,és mindennek el volt hordva,az illető.....
Ez nem igazságtalan?
Szerintem is a körülményektől függ. Az első eset amit említettél, hogy valakinek ellaposodik a kapcsolata és kiábrándul a párjából nemtől függetlenül kisebb indulatot vált ki, mint a második, hogy egy másik nő (vagy adott esetben férfi) után csorgatja a nyálát, esetleg szeretőt tart.
A kérdésben, amit linkeltél, a másik irányába való kacsintgatást valószínűleg tényleg az ellaposodott kapcsolat váltotta ki, amiben nem tudom, ki a hunyó, talán mindkét fél. Ilyenkor könnyen belép egy harmadik.
Minden kapcsolatban lehetnek hullámvölgyek, a felek hozzáállásán múlik, hogy ezt hogy oldják meg és mi lesz a végkimenetele.
3-as jó nagy k...a lehetsz, ha az összes pasit ismered....
Kettős mérce működik, a nők a szentek, akármit csinálnak. Nőként felfordul a gyomrom...
Azért, mert egy férfitől elvárja MINDEN ÉP EMBER, hogy legyen annyira ember, hogy ne rinyáljon, hogy mit kell tenni, hanem legyen FÉRFI, és oldja meg (ne interneten)...
A nők meg teszetoszák (akármennyire is fáj, de sokkal több külső ingerre van szükségük, hogy egy döntést meghozzanak, ezért is szeretjük őket, mert olyan kis "esetlenek", és feldobják a "monoton" férfi hétköznapokat, így egészítjük ki egymást. :D
Szóval ezért oltják le a rinyálós pasikat... szerintem 22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!