Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Pakisztánban tényleg megölik...

Pakisztánban tényleg megölik a megeröszakolt lányokat/nöket a család becsületéért?

Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Igen. Beteg egy világ ez. Ez kb, olyan, mint amikor azt ítélik el, akinek behatoltak a kertjébe, és ellopták a termését. Volt ilyen eset,hogy még a behatolónak állt feljebb és feljelentést tett testi erőszakért, mert a tulaj kutyára rárontott a behatolóra, vagy megrázta a tolvajt távol tartani hivatott kerítés. Csak a megerőszakolós eset még durvább.
2013. nov. 3. 19:43
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Vagy hozzámehet a megerőszakolóhoz. Gusztustalan. De nyugi, a férfiaknak sincs ott szép életük.
2013. nov. 3. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:
33%

Beteg világ az? Az európai nem az?

-----

Európa történetében is voltak hasonló szörnyűségek. A jelenkori Magyarországon nem ölik meg a nőket, de sok helyen ferde szemmel néznek ma is az ilyen lányokra, asszonyokra. S nem csak faluhelyen.

------------------

Igen, még előfordul ilyen. De soha nem szabad egy kultúrát egyetlen eleméről megítélni. A muzulmán világ szokásai mások, de nem hitványabbak, mint bármely más közösségé. Orianna Fallacinál olvastam, hogy a matematika igencsak különös (1 db férj+3 fiú+2 feleség+5 lány=4), de egyfajta formális tisztelet tökéletes. Aki csak odaszól egy idegen nőnek, komoly büntetésre számíthat. Impotenssé teszik.

2013. nov. 3. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Beteg világ EZ. Ezt írtam, nem "azt" :) Az egész világra értettem :)
2013. nov. 3. 20:04
 5/10 A kérdező kommentje:
İnkább az eröszaktevöt kène ilyenkor tudom is én megkövezni vagy valami a megeröszakolt nö csalàdtagjainak. Ha meg ez akkora szègyen akkor a lányt nem adom férjhez hanem otthon maradna ès vègeznè az otthoni teendöket. Vagy ha arra fele ez tènyleg nagy szègyen akkor talàn jobb is az àldozatnak ha kivègzik? Vagy hogy derül ez ki egyàltalàn?
2013. nov. 3. 20:06
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

Mo.-on volt egyszer ilyen közvélemény-kutatás és egy csomó ember szerint a nő a hibás, ő tehet róla ha megerőszakolják, merthogy túl kihívó.

ez volt az emberek véleménye

na én ehhez képest mentem egyszer térdig érő zsákfazonú télikabátban meg sáros bakancsban kapucniban hazafelé a hóban, úgy akartak megerőszakolni. baromi "kihívó" öltözékem volt aztán, meg biztos szexisen botorkáltam a többcentis hóban...

az emberi butaság és elhamarkodott ítélkezés végtelen

nem csak ott, itt kis hazánkban is

2013. nov. 3. 20:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Elkèpesztö mik vannak... Mèghogy a nö a hibàs?! jò teszem azt tènyleg kihivò az öltözködése a hölgynek de gondolom a nem az nemet jelent mindegy h mini szoknyába vagy melegitobe mondják ki!!!!
2013. nov. 3. 20:17
 8/10 Mirk ***** válasza:
87%

"A muzulmán világ szokásai mások, de nem hitványabbak, mint bármely más közösségé."

Szerintem meg igen is hitványság az, hogy egy nőt nyakig beásnak a homokba, aztán halálra kövezik a saját rokonai, amiért vesz egy mobiltelefont. A megerőszakoltak eseteiről már ne is beszéljünk.

Az emberi ostobaság határtalan.

2013. nov. 3. 20:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyik vallást sem tartom semmire, talán a buddhizmust leszámítva, amiben látok egy kis rációt és tulajdonképp az eszméi is elfogadhatóak, de mindközül a muszlimok a legszánalmasabbak. Egyszerűen annyira maradi és emberi értékeket, jogokat semmibevevő az egész kócerájuk, hogy az szörnyű.

De persze aki van olyan szerencsétlen, hogy oda születik, az kénytelen egy életen át elviselni a megaláztatásokat...

2013. nov. 4. 04:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Jégsárkánynak igaza van! Csak annyiban gondolkodom másképp,hogy mindenhonnan meg lehet pattanni, ha tudatosan akarod, függetlenül attól, hová születsz. Persze van, aki túl későn pattan meg.
2013. nov. 4. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!