Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek piromán lettem?

Szerintetek piromán lettem?

Figyelt kérdés
egy hete kezdődött és azóta folyton mécseseket gyújtogatok gyertyákat olvasztok konkrétan nem gyújtottam fel semmit de eddig meg féltem a tűztől ez normális?

2013. nov. 3. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínüleg rájöttél, hogy tudod "kezelni" a tüzet, és az, -ha megfelelően ügyelnek rá- akkor nem okoz semmi kárt, és így már nem tartasz tőle... Ennek talán örülsz is, így egy kicsit "gyertyázni" kezdtél. Hány éves vagy amúgy? Mert nekem 14 éves korom körül jött rám ez, hogy gyertyákat gyújtogattam, de kinőttem...
2013. nov. 3. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Akkor lennél piromániás, ha élveznéd a dolgok felgyújtását, és ez pillanatnyi örömöt okozna neked... A pirósok nem bírják, ki, hogy meg ne gyújtsanak valamit, és teljesen elvesztik a fejüket... Sokan vannak olyanok amúgy, akik szeretik a tüzet, (caószínüleg te is ezek közé tartozol) de ennek ellenére nem piromániásak.

Előző voltam

2013. nov. 3. 18:05
 3/3 A kérdező kommentje:
13 vagyok és köszi :)
2013. nov. 3. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!