Vélemény az arab férfiakról?!
Összeismerkedtem egy férfival, aki arab azon belül Tunéziában él. Ő nagyon komolyan veszi ezt a "kapcsolatot" , több ideje beszélünk már és találkozni szeretne..
Vélemény? Kinek volt már hasonló élménye?
Köszönöm a válaszokat előre is!!
Szia!
muszlima vagyok, in shaa' Allaah.
én muszlimaként azt mondom hogy ne ismerkedj a neten meg strandon és ehhez hasonló helyeken.
illetve ne lepődj meg ha ezek a pasik le akarnak húzni, hiszen vallásos muszlim férfiak nem így és nem ilyen helyeken ismerkednek.
ezt nem csupán neked írom, hanem a többi naiv lánynak és asszonynak, akik elhiszik hogy egy skype-os tunéziai/algériai/marokkói/egyiptomi/török fiatalember valóban beléjük szeretett...
ha pedig a fiatalember nem vallásos, akkor inkább félni kellene, hiszen akkor a saját bevallása szerint is gátlástalan, és aki nem féli Allaahot, a Teremtőt, az a fiatalember - csak Allaah tudja - hogy veled mit fog tenni.
akinek további kérdése van a neten és strandon megismert fiatalemberek kapcsán, az írjon privit, in shaa' Allaah.
Nem vagyok naiv, nem is hiszek semmit és ÉPP EZÉRT TETTEM FEL EZT A KÉRDÉST !!
És köszönöm a válaszokat..
Ugye azért láttad már Skype-on és hallottad a hangját?
Nem lehet tudni,mi sül ki ebből. Beszélj vele sokat,ismerd meg jobban... Aztán először inkább ő jöjjön hozzád ; vagy esetleg Magyarországra egy hotelbe és te pl. körbevezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!