Vélemény az arab férfiakról?!
Összeismerkedtem egy férfival, aki arab azon belül Tunéziában él. Ő nagyon komolyan veszi ezt a "kapcsolatot" , több ideje beszélünk már és találkozni szeretne..
Vélemény? Kinek volt már hasonló élménye?
Köszönöm a válaszokat előre is!!
Köszönöm a válaszokat!!
Még nem találkoztunk, 18 éves vagyok, angolul beszélünk és néha franciául.. Terv nincsen nem is szeretnék tervezni előre semmit.
Utolsónak : Mindenhol mást lehet olvasni, rákérdeztem a feleséges dologra és azt mondta, hogy ő amilyen vallásba van ott nem ez a dolog lép érvénybe, hogy több feleséget tartson!!
És igen tudom, hogy kapok hideget-meleget, épp ezért kérdeztem rá itt, mert gondolom van akinek van tapasztalata, de elítélni sem kell senkit mert minden népnél vannak kivételek!!
Én külföldön élek, nyelvsuliba járok, de nincs jó véleményem az arab osztálytársaimról. Egyszerűen nem európai a viselkedésük. Nem fogják fel, hogy pl. egy iskolában vagy buszon hogyan kell viselkedni. Nyilván vannak rendesek is, de ha többen össze vannak eresztve, akkor kibírhatatlanok. Ez most bunkón fog hangzani, de nagyon cigány módon tudnak viselkedni. Ebben az országban az eszetlen, erőszakos bűncselekmények nagy többségét fiatal arab férfiak követik el. Szerinted?
Esetleg akkor ismerkednék arab sráccal, ha Európában él, itt töltötte az életének legalább a nagyobb részét, nem akar hazamenni, nem vallásos és ami fontos, a családja sem az. Náluk a család nagyon fontos, szóval a leendő párjuknak a családnak is meg kell felelnie.
Na kezdjük az elején!
Tunéziába minden férfinak csak egy felesége lehet!!!!!!
A nők sokkal szabadabbak mint bármelyik arab országban.
Az arabok között is vannak idióták mint ahogy bárhol, és vannak kedvesek és szorgalmasak mint ahogy bárhol.
Senki nem fog eladni kilóra Tunéziába :D ez egy baromság. Itt mindenki csak az fújja a sok hülyeséget amit hall innen onnan és a fele nem igaz.
Az én férjem algériai, és nekem soha többet nem kellene más, 3 éve vagyunk együtt, nem erőltetett és nem erőltet rám semmit. A vallásom katolikus, a családja imád, kedvesek és viccesek.
Szóval tedd amit a szíved diktál, ha összetörik akkor sem veszítesz semmit, csak tapasztaltabb leszel szívügyekben, egy itteni magyar is megtenné veled, ez az élet rendje.
Te még álomvilágban élsz kislányom.
18 éves lánynak minek írtok házasságokról amikor még nem is találkozott vele? Kész röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!