Miért van ez? Csak engem szekálnak mindig?
Figyelt kérdés
Nem vagyok meleg, csak van pár lányos vonásom. És mindig ezzel szekálnak. Akikbe megbíztam azok is le b*ziztak, és elárultak. Már alsós korom óta folyamatosan csinálják, pedig már 2 barátnőm is volt. Miért van ez? Ha mondom, hogy rólam ez le pereg akkor még jobban folytatják, régen még vágdostam is magamat is emiatt...2013. okt. 31. 20:34
11/12 anonim válasza:
főiskolán egyik csoporttársamnak is ilyen magas hangja van, már pár éve együtt él a barátnőjével
az elején furcsa, szokatlan volt a hangja, a beszédstílusa, de aztán megszoktam, nagyon bírom, tök jó fej :)
amint bekerülsz egy új társaságba, változni fog a helyzet
fogadd el magad, te ilyen vagy, hozd ki belőle a legtöbbet, és ne törődj másokkal
12/12 anonim válasza:
Vedd poénra, játssz rá, tedd viccessé a hangoddal a szitukat. Próbálgasd, rá lehet érezni ;) Ha sikerül, nagyobb lehet a sikered, mint amekkorának most érzed a "kudarcod".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!