Csak engem akaszt ki ez a szöveg?!
Engem is nagyon idegesít. Én mindig mondogatom magamba: Én vagyok az egyetlen aki leszarja hogy másoknak milyen a telefonja???!!!
Mert ha még egy barát kérdezné az még úgy ahogy elmenne de hát az hogy olyan kérdezi meg akivel alig beszélek néhány szót na az már tényleg kiakasztó.
Nézzed öcsém, láttál már ilyet? Ez még akkorról maradt fenn, amikor az emberek még telefonálásra használták a telefont. Ez a karcolás akkor keletkezett, amikor átment rajta egy autó, ez a horpadás pedig akkor, amikor kiesett a tizedikről. Azt mondod, gáz, hogy nincs rajta net? Nos én meg azt mondom, hogy dobjuk ki a tizedikről a te okostelefonodat, és nézzük meg, mi lesz. Tiszta ciki, hogy nem lehet vele fényképezni? Viszont egyszer véletlenül kimostam.
Az iparművészeti múzeum 1 000 000 Ft-ot ajánlott érte, de nem adtam el nekik, mert akkor mivel telefonálnék?!
Én valami ilyesmi válaszolnék erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!