Nem kap vérfertőzést a születendő gyerek?
Nem "kap" vérfertőzést a baba!
Vérfertőzésnek csak a köznyelv nevezi a közeli rokonok közötti szexuális viszonyt!
A DNS lánc a legtöbb embernél hibás itt-ott, ha két idegennek lesz gyereke akkor nagy eséllyel a DNS más más pontján van a hiba, és a gyereknél ez nem fog gondot okozni, mert a DNS kijavítja magát.
Közeli rokonoknál a hibák ugyanott vannak, nincs minta a javításhoz, aztán jönnek a defektes gyerekek...
Vagy valami hasonló, Czeizel Endre bővebben tud mesélni róla...
Ha látod a felfogásukat, akkor rájössz, hogy a vérfertőzés az utolsó dolog, ami érdekli őket.
Erről a linkről, [link] , amelyen hasonló helyzetű személyek társalognak egymással, idézek pár mondatot:
- " terhes lettem a fiamtól 41 évesen, megtartottam a gyereket és azt hazudtam a férjemnek, hogy az övé "
- " semmi sem múlhatja felül az igaz szeretet. büszke kellene lenned rá, hogy a fiaddal való szerelmetek gyümölcsét hordozod magadban. "
- " élvezd ki a perverziódat. "
- " szeretkezni az anyáddal a legszebb dolog. senki sem szerethet úgy, mint a saját anyád. "
Ilyen gondolatok mellett már semmin sem lepődsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!