Homoszexuálisok mit gondolnak az ellenkező nemről?
Mégis mit? Amit te az azonos neműekről :)
Egy homi sem ugrik rá minden farokra, mint egy heteró sem minden ellenkező neműre!
Azért azt szeretik, mert így születtek. Nem tanult viselkedés, hiszen a szüleik heterók/biszexek voltak, különben nem is lennének.
Azért, mert egy fiú homó, nem fog megkörnyékezni, mint ahogy az összes csaj sem hajt rád.
Akkor ne szeresd a saját nemedet. Mi a probléma?
Bár érdekes, hogy ennyire ráhajtasz erre a témára, ami a legtöbb embernek eszébe sem jut.
Ha netán kiderül, hogy mégis vonzódsz az azonos neműekhez, akkor sincs semmi gáz.
Miért érdekel ez ennyire, és miért demonstrálod ennyire, hogy te nem vagy homár? Talán tudat alatt küzdesz magadban?
"Nem szeretik az ellenkező nemet? Nem indítja be őket?"
Nem.
"Egyszerűen nem tudnám szeretni a saját nememet."
Ahogy én meg az ellenkezőt.
"A homoknak nem jutott eszébe, hogy a másik nemet kéne szeretni?"
Nem. Jól megvagyok én így is.
Vigyázz, a végén még felrobban az agyad a sok értelmetlen gondolattól.
Nem nem indítanak be, de nem is zavarnak, amennyiben nem bunkók.
Havernak jófejek, csak nehogy össze akarjon szedni. Mivel az esetek nagy részében sajnos ez a helyzet, ezért csak óvatosan haverkodni velük.
Sajnos a legtöbbjük azt hiszi, hogy akkora istencsászár, hogy meg tud bennem változtatni valami olyat amit nekem több évnyi önmarcangolással és a környezetemnek több évnyi pocskondiázásssal sem sikerült. De hála az égnek azért ilyen nagyarcú elég kevés van, nekem eddig összesen 5 példányt sikerült kifognom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!