Mit tegyek? Mindent elrontottam? Jóvá lehet ezt tenni? Mit tegyek, ha bolondnak gondolnak az emberek?
Nézd, tényleg nem volt szép amit tettél.
Ronda pasi... nincs ronda pasi. Maximum olyan, aki nem tetszik neked, de másnak mondjuk igen.
Ha ez jobb kedvre derít téged, engem r.ibancnak tartanak, én 6 embert elvesztettem amiatt, mert ide-oda csapongtam, aztán amikor végre a szívem felett az eszem megnyerte a háborút, láttam, hogy kiket veszítettem. Ez ilyen, el kell fogadni.
Neked rosszabb, mert te faluba élsz és még 2 évig oda jársz suliba, nekem könnyebb, mert új iskolába megyek, ahol nem fognak tudni arról, miket tettem.
Egyet tehetsz: emelt fővel jársz-kelsz mindenhol, ahol csak tudsz. Suliban arra koncentrálsz, amire tényleg kell és megpróbálsz olyan lenni, mint régen, na de nem kell könyörögni senkinek se, nem vagy lábtörlő. Kihúzod magad, elviseled a sérelmeket, nem reagálsz rájuk, aztán idővel úgyis elfelejtik az emberek amit tettél.
Legyél megint rendes, félénk kislány, ne akarj minden pasival lefeküdni, aki szépen néz rád. Hidd el, nem lehetetlen, csak akarni kell. Én is ezen megyek keresztül... két embert kell hanyagolnom ahhoz, hogy egyet visszakapjak.
Tanulj, legyél normális, foglald el magad és higgy!
Ne akarj öngyilkos lenni butuska, mert, ha mindenki, aki valaha vétkezett az lenne, lakatlan lenne a Föld.
Kedvcsinálónak hallgasd meg Caramel - Nézz a tükörbe c. számát.
Jó legyél! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!