Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várjátok már a havat? Miért?

Várjátok már a havat? Miért?

Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:

havat???

én élvezem a nyarat, karácsonyig maradjon ilyen az idő!

2013. okt. 24. 19:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Én várom. Nem különösebben, de mindig az első havazási nap azzal telik hogy felébredek és egész délelőtt bámulok ki az ablakon csodálkozva, gyönyörködve. Aztán később lemegyünk tesómékkal játszani benne egy keveset. Hóembert építünk és elvagyunk. Majd aztán beállítanak a barátaim hogy menjünk szánkózni és hógolyózni. (Nagyon gáz hogy 15 évesen még odavagyok ezekért a dolgokért?)

Arról nem is beszélve hogy jön a tél, jön egy csomó ünnep és lehet majd kapni tűzijátékot szóval beindul a pirózás ami megint külön élmény! :D Én már nagyon várom!!

2013. okt. 24. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha normális lenne az időjárás, igen. De így? Így véletlenül sem. Leesik a hó, másnapra enyhül az idő, a hó nem olvad el, de lesz az élvezetes latyak. Ezt az állapotot élvezhetjük 1 hétig, aztán megfagy. Az is valami mennyei. Ha nem ez lenne a helyzet, még várnám is.
2013. okt. 24. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen már régóta. Kedvenc évszakom a tél, szeretem a hideget és a havat, a rövid nappalokat és a karácsonyi hangulatot. Olyankor mindig jobb a kedvem. Üresek az utcák, ropogósak a lépték. Kár hogy nem mindig van hó.
2013. okt. 25. 01:20
 5/9 anonim válasza:
Én nagyon várom... Hihetetlen ez a meleg... Jövőhéttől november hivatalosan is tél erre 20° van. A tél számomra gyönyörű és olyan nyugis.. Szép fehér a táj, pirosas az emberek arca. Látod a meghitt meleg otthonokat a füstölgő kéményt meg a kivilágított házikókat... :D waa <3
2013. okt. 25. 07:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Decembertől van tél, november még ősz:D. Egyébként igen, várom, olyan meghitt és szép akkor minden. De minden évszakot szeretek a maga szépségéért.
2013. okt. 25. 13:07
 7/9 anonim válasza:
A havat várom, a latyakot, fagyot már nem annyira.
2013. okt. 28. 10:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem várom. Gyalogolnom kell suliba, élvezetes lesz, mikor ki kell törnöm a nyakam, hogy beérjek 0. órába, mikor még sehol sincs ellapátolva a hó. Utálom a nagykabátot, utálom, mikor a hidegből bemegyek a melegbe és folyik rólam a hólé. Iskolában cipelni kell kesztyűt, a sapkát és a sálat, amik közül valamelyiket minden évben sikerül elhagynom. Nem lehet semmit sem csinálni, az egész napos hóemberépítést max az 5 évesek bírják három hónapon keresztül. Beleőrülök, hogy minden szürke és fehér, be is tesz a hangulatomnak... Ezenkívül mindenki náthás, lehetetlen nem-elkapni, főleg, hogy a suliban a fűtés legtöbbször csak a tanáriban van, az osztályokban pedig langyos a radiátor ,,fűtés" címszó alatt, ráadásul a nyílászárók régiek és szarok, ezerrel jön be a hideg.

A legjobb az lenne, ha karácsonykor 3 napig esne a hó, az év többi napján pedig normális idő lenne... remélem, még decemberben is marad a 15 fok.

2013. okt. 30. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen,mert jégből vagyook!
2018. nov. 18. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!