Léteznek ilyen helyes pasik Magyarországon?
Figyelt kérdés
[link] <-- szóval ő Ross Lynch az abszolút pasiideálom, és szerintetek találok olyan pasit valaha életemben akinek hasonló paraméterei vannak? igazából eléggé kétségbe vagyok esve, mindig kérdezik és mindig csak annyit tudok mondani, hogy tényleg nem teszik senki! Mert nekem a szőkék jönnek be :/2013. okt. 23. 21:09
2/14 anonim válasza:
valami meleg bárba kéne keresned ezeket
4/14 A kérdező kommentje:
jó lehet nem vagyok átlagos hogy a szőkék jönnek be, de attól hogy neki szőke haja nő, még nem melege :')
2013. okt. 23. 21:15
5/14 A kérdező kommentje:
17 és nem kell egyből flegmázni, én komolyan kérdeztem.
2013. okt. 23. 21:16
6/14 anonim válasza:
Igen, léteznek ilyen helyes fiúk Magyarországon.
7/14 anonim válasza:
ugyan olyan melegnek néz ki mint steiner kristóf [link]
8/14 piriiiiii válasza:
Ennek még szőr sincs az arcán...
9/14 anonim válasza:
tudod mennyi ilyet látsz egy melegfelvonuláson?
10/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem néz ki melegnek, hagyjátok már, ökrök.
Helyes fiú. Vannak azért szőkék, ha nem is ilyen hirtelenszőkék M.o-on. Lengyelországban sok van, és ők is helyesek.. Remélem, találkozol majd az igazi Ő-vel.
Van még valami kérdésed? Lecke megvan holnapra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!