Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Első randi fail, mi volt a baj?

Első randi fail, mi volt a baj?

Figyelt kérdés

Nem volt vihar. Azon kívul hogy az egész sz.r volt.

Elvittem egy kocsmába, ami végul kiderult hogy zárva volt -.- aztán elmentunk egy kávézóba sutizni.

De ö nem volt éhes xd

Azután elmentunk egy fiatalos kocsmába, ahol ott volt 3 barátnöje. Nekem ök jobban tetszettek, mint ö maga :D de szerintem én is nekik, mert szemezgettunk :$

nekem a kocsma nagyon tetszett, csocsóztunk, meg ITTAM. Ugyanis kiderult ö nem iszik. Pedig elötte direkt megkérdeztem hogy ihat e alkoholt és igent mondott. -.-

21:00 fele kezdtem látni hogy unatkozik, mondom 'menjunk'.

Mikor kimentunk azt mondta, már alig várta hogy kikeruljön onnan.

...

A kínos csendekröl nem is beszélve. Én próbáltam megtörni a jeget, egy csomót kérdeztem, de ö alig..

A testi kontakt annyi volt, hogy elején meg végén megölelt..

HELP!

ÉN RONTOTTAM EL VALAMIT, VAGY Ö A GYÁRI HIBÁS??

16/F

2013. okt. 19. 09:32
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Én tényleg megvagyok lepődve , hogy veled még akar randizni valaki... :)
2013. okt. 20. 10:48
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

#11: mivel nem ismeri mindenki, nyilván akad, akit szintén randi címén elhív kocsmázni. Aztán nála is eljátssza, hogy vedel, csocsózik, meg másokkal flörtöl, miközben a csaj halálra unja magát.

De azért csak talál magának idővel valami lerobbant alkesz csajt, akivel kedvére majd mehet kocsmázni.

2013. okt. 20. 11:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Nem akarlak megbántani de te egy szívtelen bunkó vagy. Gondolom te csak kiszeretted volna használni azt a lányt ha már ilyen hamar túl vagy rajta.. 17/F
2013. okt. 20. 16:12
 14/19 anonim ***** válasza:
35%

na oszt szerinte hgy a rakba meg el veled a bartnoje randira ha elmondja neki hgy veled milyen randija vol konyorgom te hulye vagy

1}nem aszt kel megkerdezni hgy fogyaszthat e alkoholt te szerencsetlen mert ugyis igent mond bun ko alat te majom

2}neked van bor a pofa don elvini egy csajt kocsmaba randizni te szerencsetlen meg regen mikor azok az autos mozik voltak akkor is a moziba vitek a csajokat nem kocsmaba

ott tul nagy a hangzavar az egyaltalan nem romantikus te bal fa sz

3} aszt se tudod mi a romantika te szerentcsetlen

4}tuod vn az hgy bunko vagyok igy hoditok na te bunko vagy csak nem hoditasz

5}de te olyan hulye vagy hgy mindent csinaltal csak nem vele toltoted az idod

amikor randia mesz akor mindig a csajal vagy te szerencsetlen

6}ahgy ez kiderul a csajoknak nm jonek be a pialos csavok atol meg nem vagy meno mert iszol

7} ja es randin amert te izol alkoholt akkor is te egy uditot iszol mint a lany

8}kavezoba ,cukrazdaba ,MC donalds vagy hasonlo helyekre ja es a mozi az alap az bejon minden csajnak

na de a ozi ne arol szoljon hgy vedeled az uditot mint alat meg ketfofara csomod a kajat

ja es nem horrort vagy akcio filmet kene megnezni hanem komediat vagy romantikus ilyen nyugis filmet ha csak a lany nem keri hgy valami akciot vagy ehez hasonlot ker

9}gyari hibas mi akor te mivagy

eetleg egy inai oszetakolt csavarokal ragasztoval meg szegekel oszetakolt hianyos alkatreszekel oszerakott semi vagy

10}mondjuk ha ezeket elolvasod akkor tudnal tanulni rohat sokat

2013. okt. 20. 22:12
 15/19 anonim ***** válasza:
ha szerencsetlen vagy es az vagy ahgy az elob le is irtm nem muszaj fizetos helyre vini a csajt mondjuk eleg egy fagyit veni neki vgy ehez hasonlok es setalni mondjuk parkban mert azert varosba romatikazni nem lehet a sok kocsi melet
2013. okt. 20. 22:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
#14 leszámítva, hogy fizikai fájdalmat okozott elolvasni, amit írtál, osztom, amit mondtál!
2013. okt. 20. 22:54
 17/19 A kérdező kommentje:
I <3 Analfabéta :$
2013. okt. 21. 10:36
 18/19 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül az volt a baj, hogy kocsma. Én második randin voltam egyszer kocsmában, de nagyon pozitív élményeim vannak róla. Egyrészt, nem volt hangzavar, kellemes hely volt, nem az a lepukkant, bicskanyitogatós. Másrészt, csak ketten voltunk és egyértelműen én voltam a partnerem figyelme központjában. Harmadrészt, nem ivott sokat, és fizette az én italomat(nyilván az sem mindegy, hogy egyet iszol meg vagy ötöt). Szóval egy kocsmai randi is lehet hangulatos, csak hozzáállás kérdése, meg azon is múlik, hogy milyen maga a hely.
2014. ápr. 17. 08:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Te nagyon nyomorek vagy.
2015. jún. 1. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!