Első randi fail, mi volt a baj?
Nem volt vihar. Azon kívul hogy az egész sz.r volt.
Elvittem egy kocsmába, ami végul kiderult hogy zárva volt -.- aztán elmentunk egy kávézóba sutizni.
De ö nem volt éhes xd
Azután elmentunk egy fiatalos kocsmába, ahol ott volt 3 barátnöje. Nekem ök jobban tetszettek, mint ö maga :D de szerintem én is nekik, mert szemezgettunk :$
nekem a kocsma nagyon tetszett, csocsóztunk, meg ITTAM. Ugyanis kiderult ö nem iszik. Pedig elötte direkt megkérdeztem hogy ihat e alkoholt és igent mondott. -.-
21:00 fele kezdtem látni hogy unatkozik, mondom 'menjunk'.
Mikor kimentunk azt mondta, már alig várta hogy kikeruljön onnan.
...
A kínos csendekröl nem is beszélve. Én próbáltam megtörni a jeget, egy csomót kérdeztem, de ö alig..
A testi kontakt annyi volt, hogy elején meg végén megölelt..
HELP!
ÉN RONTOTTAM EL VALAMIT, VAGY Ö A GYÁRI HIBÁS??
16/F
#11: mivel nem ismeri mindenki, nyilván akad, akit szintén randi címén elhív kocsmázni. Aztán nála is eljátssza, hogy vedel, csocsózik, meg másokkal flörtöl, miközben a csaj halálra unja magát.
De azért csak talál magának idővel valami lerobbant alkesz csajt, akivel kedvére majd mehet kocsmázni.
na oszt szerinte hgy a rakba meg el veled a bartnoje randira ha elmondja neki hgy veled milyen randija vol konyorgom te hulye vagy
1}nem aszt kel megkerdezni hgy fogyaszthat e alkoholt te szerencsetlen mert ugyis igent mond bun ko alat te majom
2}neked van bor a pofa don elvini egy csajt kocsmaba randizni te szerencsetlen meg regen mikor azok az autos mozik voltak akkor is a moziba vitek a csajokat nem kocsmaba
ott tul nagy a hangzavar az egyaltalan nem romantikus te bal fa sz
3} aszt se tudod mi a romantika te szerentcsetlen
4}tuod vn az hgy bunko vagyok igy hoditok na te bunko vagy csak nem hoditasz
5}de te olyan hulye vagy hgy mindent csinaltal csak nem vele toltoted az idod
amikor randia mesz akor mindig a csajal vagy te szerencsetlen
6}ahgy ez kiderul a csajoknak nm jonek be a pialos csavok atol meg nem vagy meno mert iszol
7} ja es randin amert te izol alkoholt akkor is te egy uditot iszol mint a lany
8}kavezoba ,cukrazdaba ,MC donalds vagy hasonlo helyekre ja es a mozi az alap az bejon minden csajnak
na de a ozi ne arol szoljon hgy vedeled az uditot mint alat meg ketfofara csomod a kajat
ja es nem horrort vagy akcio filmet kene megnezni hanem komediat vagy romantikus ilyen nyugis filmet ha csak a lany nem keri hgy valami akciot vagy ehez hasonlot ker
9}gyari hibas mi akor te mivagy
eetleg egy inai oszetakolt csavarokal ragasztoval meg szegekel oszetakolt hianyos alkatreszekel oszerakott semi vagy
10}mondjuk ha ezeket elolvasod akkor tudnal tanulni rohat sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!