A fiúk hogy reagálnak erre? Én úgy hallottam ez beválik. A Többi lent!
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ha egy lány nem dobja hanyatt magát egy fiútól,(ha igen, akkor nem mutatja ki) akkor a fiú jobban teper. Igaz ez? Vagy ha azt éreztetik velük, hogy nem érdekelnek minket, akkor továbbállnak? hogy van ez?2013. okt. 17. 23:22
1/10 anonim válasza:
ezt úgy fogalmaznám át,hogy ha kell egy kicsit "harcolni" érted azt szeretik. Szeretnek versenyezni ;)
2/10 anonim válasza:
Nem válik be, szerintem szórakozz mással.
3/10 anonim válasza:
Én meg úgy hallottam, hogy egy komoly szándékú fiúnál az őszitneség válik be. Lehet, hogy a taktikád beválik pár embernél, de azért jó sokan úgy vannak vele, hogy inkább járjanak egy olyannal, aki értékeli, szereti és megbecsüli őket, mint egy olyannal, aki úgy viselkedik, mint egy fagyos jégkocka.
4/10 anonim válasza:
Én is úgy hallottam mint ahogyan a 3-as válaszoló írja.Jó ha a lányok időben kinövik a hülyeségeket és őszintén kimutatják a vonzalmat.
5/10 anonim válasza:
Itt és most megmondom neked Kérdező, hogy gyűlöljük ezt a mostani flegma jégkirálynő szerepet. Semmi értelme, már csak azért sem, mert tele az egész ország magukat nagyon nagyra tartó csajokkal. Legyél barátságos és kedves, az nem jelenti azt, hogy azonnal "hanyatt dőlsz."
6/10 anonim válasza:
Első a magad nevében beszélj, én, és szerintem minden becsületes férfitársam kifejezetten utál "versenyezni", ha egy lányról van szó. Persze nem az kell, hogy egyből hanyat vágd magad, de ne is legyél elutasító, mert nincs rosszabb a bizonytalanságnál. Ne hülyíts, légy nyílt, őszinte, konkrét. Mondd meg a véleményed, ne viselkedj ellentétesen, mert a bizonytalanság sokkal inkább demotiváló tud lenni. Szóval a többség, köztük én is tovább állok, ha azt éreztetik velem, hogy nem érdeklem a lányt, mert feltételezem, hogy őszintén viselkedik.
7/10 anonim válasza:
Ez jellemfüggő. Ahogy a többiek már leírtak itt fentebb több "tipust".
8/10 anonim válasza:
Valahol az aranyközéputat keresd, ahol nem is adod magad könnyen egy fiúnak, de nem is egyből ágyba bújtok. Legyél őszinte, megbízható, kedves ennyi.
9/10 anonim válasza:
Én ha komoly kapcsolatot keresek, akkor őszinteséget várok el egy lánytól. Ha csak le akarom fektetni, akkor meg könnyűvérüséget. A te taktikád egyik kategóriába sem tartozik.
Biztosan vannak olyanok akiknél ez beválik, de nem hinném, hogy sokan lennének.
10/10 anonim válasza:
#9: és mégis sokan ebben a tévhitben élnek, amit a kérdező mond. Aztán persze utána sírnak-rínak, hogy miért nem jut nekik értelmes pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!