A testen létezik olyan, hogy cigányfolt?
Figyelt kérdés
Elnézést, hogy ebbe a kategóriába irtam, de talán itt jobban kaphatok válaszokat!
En azt hallottam, hogy általában van egy folt a testen, ami a hovatartozást mutatja.
2013. okt. 16. 16:45
1/7 anonim válasza:
Hülye kérdés és rossz kategória!
2/7 anonim válasza:
igen, a homlokodra meg rá van tetoválva az IQ-d
4/7 anonim válasza:
Szerintem amire Te gondolsz az a májfolt. Nekem tele a testem ilyenekkel, ezt én örököltem, édesanyám családjából. Vannak akiknek betegség miatt, van akiknek a öregedés mellékhatásaként jönnek ki, de ezek nem azt mutatják honnan származol...
5/7 A kérdező kommentje:
Igen igazad van utolsó, most már emlékszem, hogy májfoltnak hivják.
De erre is ugy emlékszem gyerekkoromból, hogy akinek ilyen van,annak van köze romákhoz.
Ugyhogy ezekszerint csak kitaláció.
2013. okt. 16. 22:09
6/7 anonim válasza:
Az mongol folt,legtöbb cigány csecsemőnél az utolsó farcsigolyánál látható ami idővel elhalványul.
7/7 A kérdező kommentje:
Akko mongol vagyok:):)nekem a jobb oldalon a hasamnàl van.
2013. nov. 30. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!