Miért a nőknek fáj minden? Pl: szülés, menstruáció, szüzesség elvesztése .
8-as :-D :-D :-D
Az Isten a nőket "bünteti" azzal is, hogy megélheti azt a csodát, mikor először a testéből, majd a testével táplálja a gyermekét. Magához ölelve azt a kis puha szuszogó életet, mikor eteted..... Mennyország. Ez nem büntetés!!!!
Kérdeznél meg valakit, aki már mondjuk 15-17 éves, és nem jött meg a vérzése. kézzel lábbal kapálózik utána.
Szüléssel kapcsolatban én azt mondtam mindig, inkább szülök egy gyereket, ( pedig 4 kiló volt mindkettő és megszültem) mint fogfájással vergődjek.
10-es.
Nem általánosítottam, csak amennyit a Kérdező. (Haha.)
Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet mindenkit egy kalap alá sorolni. Viszont azzal már korántsem értek egyet, ha alánk rúgnak, fáj-e annyira, mintha fasziból lennénk. A többit ne is firtassuk, előzőleg már leírtam a véleményemet.
Aranyosak az előző válaszok és részben igazak is szerintem. Valaki írta azt, hogy rinyál a kérdező - hát melletted, kedves kamasz kisfiú, biztos öröm élete lehet egy igazi nőnek. Kérdés, hogy vajon megérdemled-e.
A kérdezővel egyetértek, hiszen olykor tényleg nehéz elviselni egyes fájdalmas testi gondokat, ugyanakkor mindig top-on kell lennünk a hétköznapokban is, smink, harisnya felszalad, magas sarkú viselése, pedikűr, rendszeres nőgyógyász, gyakori felfázás veszély, rossz minőségű cipők a boltokban, nagyobb hajlam a hízásra, stb.
Nagyon tisztelem a férfiakat és kedvelem őket, de ha már egyszer egy tűszúrástól-urológustól-popsi kúptól rinyálnak, akkor nem tudom, hogy a fájdalom küszöbük hol lehet. Azért arra kíváncsi lennék, főleg a gerinctelen, családjukat faképnél hagyó férfi egyedeket kérdem, hogy ők vajon fel tudnának nevelni két gyermeket egyedül min. 20 évig úgy, hogy közben az elvált házastársuk kibúvókat keres és külföldre menekül csak azért, hogy ne fizesse a gyerektartást? - s mindez csak azért, mert más szexuális igényei lettek??
Fiúk, ha a ti anyátok olyan viselkedésű és hozzáállású lett volna a családjához, mint amilyenek ti vagytok mostanában, akkor ti max. a utca emberei lennétek és tele lennétek betegségekkel! Ennyit a nők tiszteletéről.
Előző- Azért nem kell átessünk egyből a ló túloldalára.
Egy általános kérdéstől/témától átsiklunk olyan sztereotípiákra, melyeket gyakran felesleges felhozni ( az általad leírt hanyag, gerinctelen, stb. férfiak ) , mert :
1. Sokan provokációnak veszik és elindul egy olyan lánc, amely végeláthatatlan vitaként folytatódik.
2. A kérdés alapvetően nem erről szól.
3. Lassan, de biztosan eltérünk a kérdés tárgyától.
Tehát a kérdés tárgya a nők fájdalmainak az eredete volt, valamint esetleges célja, szerepe, stb.
Ha erre a kérdésre akarunk válaszokat és perspektívákat, akkor első lépésként hagyjuk ki ebből a férfiakat és a férfiakkal kapcsolatos sztereotípiákat, mert nem azok fognak minket előrébb vinni.
Amíg azzal dobálózunk, hogy ki szenved többet és ki tehet arról, hogy a másik miért szenved és miért nem, addig esélyünk sincs tisztán látni.
Szerintem inkább a férfiakat bünteti az Isten azzal, hogy nem lehetnek terhesek, és nem élhetik át azt a csodás folyamatot, ami bennünk végbe megy. Ahogy növekszik a mi kicsikénk.
Egyszer megkérdeztem a párom, ha férfi létére szülhetne, vállalná-e. És igen volt a válasz.
Tehát ha ezeket büntetésnek éled meg, akkor vedd úgy, hogy cserébe kaptál egy hatalmas jutalmat.
#1: mert ugye egy normál átlag pasit minden hónapban egy héten keresztül verik meg tökön rúgják, igaz?
Azt meg inkább ne hozd fel, hogy a külsővel kapcsolatban melyik nem iránt nagyobb a társadalmi elvárás. Ha egy férfi munka után koszos munkásgatyában megy haza, nem szólják meg. Ellenben egy nőt?
Bár a válaszod alapján kétlem, hogy nő vagy. Csak egy felháborodott férfi.
A férfiaknak nem kell havonta egy hétig hasgörcsöket elviselni, miközben alul csordogál a vér. (És eközben senki ne lássa rajtad, hogy bármi bajod van.) Egy férfinek nem kell egy komplett gyereket kitolnia magából, miközben majdnem szétreped. Most csak az orvostudomány fejlődésének köszönhetjük, hogy nem hal bele az anyák jelentős része a szülésbe. Ezt azért egy tökönrúgással nem lehet egy lapon említeni.
#8: egy menstruáló nőt elviselni közel sem olyan teher, mint ha menstruálnál.
Mindezt férfiként mondom.
Bár a vallási hivatkozás nélkül is feltehetted volna a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!