Utazzak el, vagy nem?
Figyelt kérdés
Két éve nem igazán voltam kikapcsolódni és már úgy érzem, hogy szükségem lenne rá. Nagyon komoly természetű nő vagyok és nem bírok minden percben csak mosolyogni. Na, most olyan emberek közé kellene mennem, kik elköltözött családtagjaim, de mindig mosolyognak, nevetnek. Ez nem az én környezetem. Aminap mégis megkérdezték, hogy szeretnék e menni. Nem tudom mit válaszoljak rá! Ahányszor felmegyek mindig belém kötnek, ha nem vágom állandóan a mosolygós vigyort, meg nem röhögcsélek. A harmadik dolog meg a csendességem. Ezt sem fogadják el!2013. okt. 15. 19:25
1/4 anonim válasza:
szerinted mi jobban tudjuk? :) ja bocs.. :(
2/4 anonim válasza:
Utazz el, de ne oda. Fizess be egy társasútra, vagy fogd kézen egy barátnődet és túrázzatok egyet... ne menj a családodhoz, ha már előre ráparázol, az nem kikapcsolódás.
3/4 anonim válasza:
Ha semmi humorérzéked,aza te bajod,mellesleg nem létezik olyan ember ,aki elvárná hogy minden percben joker vigyort vágjon a másikhoz.Sztm veled lehet a baj,ha családoddal szemben már neked ez is "probléma".Jah tudom,jön aza rész,hogy lepontoznak.Haha
4/4 A kérdező kommentje:
Nem pontoztalak le utolsó :)
Nem velem van a baj egyáltalán. Csak nem bírom a vigyort vágni minden percben a pofámon. Pedig ők elvárják. Komolyabb a természetem és kész. Az itthon lakók tudják és elfogadják. Érdekes módon sokan elfogadnak így, de akik hasonlóak, mint ők, azok nem! Nem tudom mit lehet majdnem minden percben röhögni, meg vigyorogni! Ritka, amikor komolyság van rajtuk! -,-
2013. okt. 15. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!