Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így?

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Van egy fiú (19) én: (17) már régebben is tetszett, de most nyár végén volt egy buli ahol összejöttünk. 1 hétig volt normálisnak mondható a kapcsolatunk, azt mondta szeret, de a haverja előtt a barátnőmnek azt mondta hogy "szerinted egy hét alatt beleszeretek?" - és röhögött. ezt barátnőm mesélte. ezen jól összevesztünk, de utána kibékültünk. azóta eltelt egy kis idő, sokat veszekedtünk stb de én úgy érzem hogy nagyon szeretem, és a világon bármit meg adnék hogy mi ketten boldogak legyünk együtt. de nem tudom hogy ő szeret-e. egyik barátnőm akivel már régóta barátok beszélt vele, és állítólag azt mondta hogy szeret engem és nem akar elveszíteni, csak attól fél hogy én nem fogadom el őt olyannak amilyen. ezt megmondta nekem is, tegnap bulizni voltunk és először mondta ki szemtől szembe hogy szeret. aztán a buli végén összevesztünk és még mindig össze vagyunk. nagyon szerelmes vagyok belé nem tudom mit tegyek... állandóan össze veszünk, és le se sz*rja a fejem, de állítólag szeret. miért viselkedik így?
2013. okt. 12. 22:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

mivel még kissrác,ezért nagyon sokat számít neki az,hogy mit gondol róla a környezete.

előttük meg fél kimutatni a romantikus érzéseit irántad.

ezért ha lehetőség van rá-alapból ez lenne a normális amúgy:)-úgy találkozzatok és úgy menjetek el szórakozni,ahol nincsenek jelen ismerősök,barátok.

2013. okt. 12. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!