Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti sem szeretitek a "meglepeté...

Ti sem szeretitek a "meglepetésvendégeket"?

Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 10:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hozzán semmilyen vendég nem jöhet. A lakásunkba csak mi 3an jöhetünk be, illetve ha valamit szerelni kell, nyilván a szerelő.
2013. okt. 10. 11:21
 12/16 zabmester ***** válasza:

Nem nagyon. Ha nem hívtam senkit, akkor úgy készülök, hogy nem jön senki, és csinálom a dolgomat, vagy ha épp nincs dolgom, akkor elfoglalom magam valami kellemes tevékenységgel, amihez meg nem igénylek társaságot. Nagyon tudom utálni, ha épp leülnék egy könyvet elolvasni, vagy egy filmet megnézni, és csöngetnek. Azt meg pláne, ha tényleg van valami dolgom, mondjuk takarítok, vagy főleg ha főzök valamit, ami olyan, hogy ott kell állnom mellette, mert odaég, vagy akármi, és akkor jön valaki.

Igaz, hívatlan vendég nem nagyon szokott jönni hozzánk, csak ilyen mindenféle házalók (redőnyös, jehovás, satöbbi), de azokat el is szoktam hajtani. Ha érdekelne a szolgáltatásuk, én magam hívnám őket, de mivel nem érdekel, engem ne zaklassanak a saját otthonomban.

Megbeszélés nélkül beállítani maximum a szüleim szoktak, de ők is úgy, hogy előtte telefonálnak, hogy pont erre járnak, felugranának ezért vagy azért pár percre, ha ráérünk. De ha nem érünk rá, akkor azt meg lehet mondani, és nincs sértődés belőle.

2013. okt. 10. 11:56
 13/16 anonim ***** válasza:
11-es, sajnálom a gyerekedet/gyerekeidet.
2013. okt. 10. 12:01
 14/16 anonim ***** válasza:
miért is kell sajnálni a fiam?
2013. okt. 10. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Szeretem ha szolnak előtte, nàlunk mindig rend van, gyerekdzobâba van kupi a jàtèkok miatt. Nàlunk nagy hiba, hogy soha nincs semmi amivel megtudnàm kìnâlni a vendèget. ez engem zavar, ezêrt szeretem ha szòlnak..
2013. okt. 10. 13:18
 16/16 anonim ***** válasza:

A mai világban már a minimum egy telefon, ha jönni akar az illetó.

Ha nem szól csak jön, akkor valószínűleg az ajtoban el is búcsúzunk egymástól. Nem a rend vagy épp rumli miatt, hanem mert pofátlanságnak tartom.

2013. okt. 10. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!