Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti sem szeretitek a "meglepeté...

Ti sem szeretitek a "meglepetésvendégeket"?

Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 10:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy ki az. :) Ha a legjobb barátnőm állít be, annak örülök, de ha mondjuk az anyósom, akkor nem.
2013. okt. 10. 10:23
 2/16 anonim ***** válasza:

Én nagyon utálom!!

Ha tehetem akkor ajtót se nyitok, de sajnos ez nem mindig kivitelezhető pláne, hogyha közben mellettem visít a gyerek, el se tudom játszani, hogy nem vagyunk otthon.

2013. okt. 10. 10:23
 3/16 anonim válasza:

Legjobb barátnő jöhet bármikor, akkor is ha épp rumli van.

Ha a szüleim jönnek, azt mindig megbeszéljük, nem szeretem ha váratlanul jönnek, mert előtte muszáj puccba vágni a lakást.

Más meg nem jön ide.

2013. okt. 10. 10:27
 4/16 anonim válasza:
Attól függ, hogy ki az. Barátok, barátnők, apu, anyu, anyós, após jöhetnek. Általában szalonképes a lakás, nincs szégyellnivaló kupi.
2013. okt. 10. 10:30
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem. Olyannyira, hogy ha nem várok senkit, nem nyitok ajtót sem. Hozzánk senki nem jön bejelentés nélkül, ha ezer évben egyszer valaki meg is próbálja, pórul jár, mert vagy zárt az ajtó, vagy megmondom őszintén, hogy most nem alkalmas. A rokonainkkal és a barátainkkal egyformán egyeztetünk. Nekünk a legfontosabb, hogy itthon mindig mindenki nyugodtan tehesse, amit szeretne, ne kelljen vigyázban állni stb. Olyan rokon, barát stb. pedig nincs, aki "akármikor" jöhet, nem engedünk be senkit a legzártabb köreinkbe, magánéletünkbe. Ebből csak problémák voltak korábban mindkettőnknek, mióta együtt vagyunk, ebben egyetértünk.
2013. okt. 10. 10:33
 6/16 anonim válasza:
nagyon nem, elvárom, hogy jelezze az illető, hogy jönni akar
2013. okt. 10. 10:39
 7/16 anonim ***** válasza:

Én sem megyek senkihez hívatlanul, elvárom ezt fordítva is.

Nem azért mert esetleg 'kupi' van hanem mert szeretek készülni ha vendég jön, vagy pl ha épp takarítok, mosok, főzök akkor ne jöjjön senki feltartani.

2013. okt. 10. 10:41
 8/16 anonim ***** válasza:
Általában nem zavar. Bár tény egyszer a tesóm és a pasija beállított, mikor épp a mosnivalót szortíroztam. Mivel a fürdőszoba nagyon kicsi, a mosógép a kamrában van, így a kamraajtó előtt szoktam szétvállogatni a színeket. Ott volt két-három kupac mosásra váró ruha, amúgy puccban volt a lakás. Majd megjyegyezte, hogy fúú mekkora kupi van... AKi most 24 évesen is gyakran nem ágyaz be maga után kupi van a szobájában, még otthon lakik. Szóval azóta ne jöjjön senki bejelentés nélkül!
2013. okt. 10. 10:43
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi ehhez másképp állunk hozzá. Megteheti egy vendég, hogy előre bejelentkezik - és akkor vendéghez méltó fogadtatás, rend, tisztaság, jó étel stb. fogja várni. De mi abból sem csinálunk problémát, ha valaki nem jelentkezik be időben, hanem mondjuk egy órával érkezés előtt telefonál csak, vagy hirtelen ötlettől vezérelve hozok ide egy barátot - persze akkor ne is legyenek olyan elvárásai az illetőnek. Amennyi kaja van itthon, azon megosztozunk, amennyi időnk van, annyit foglalkozunk az illetővel. Ha rumli van, hát rumli van, egy kis helyet csak sikerül csinálni valahol pár perc alatt, hogy le lehessen ülni. Anyós csak úgy nem jön, ugyanis 200 km-re lakik, meg ő azért tudja az illemet, szóval ettől nem kell tartani :)

Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy ezt mindenkinek így kell csinálni, ahogy mi csináljuk és aki másképp csinálja, az hülye vagy bunkó. Egyáltalán nem erről van szó, és ha én megyek másokhoz, akik nem ilyenek, mint mi, akkor én is a szokásos illemszabályok (előzetes megbeszélés stb.) szerint teszem ezt.

2013. okt. 10. 10:45
 10/16 anonim válasza:
én sem szeretem. nekünk kicsi a lakás és van egy kétévesünk... én nem akarok 5 percenként pakolászni, így sokszor szanaszét vannak a dolgok. Engem zavar, ha kupi van amikor jön valaki, szóval nekem elég (lenne) ha szólnak 10 perccel előtte. csak sajnos van olyan is, akit egy cseppet sem zavar ha nála eszméletlen kupi van, így azt sem veszi figyelembe hogy nekem ide kéne szólni előtte:(
2013. okt. 10. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!