Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ideglevezetés Segítséget kérek!?

Ideglevezetés Segítséget kérek!?

Figyelt kérdés

Nagyon gyakran vagyok ideges,okot nem mondok!

Valami jó mód kéne levezetésre,és nem püfölni a monitort...

Olyan irjatok amihez nem kell vásárolni(pl boxzsák)

Hanem valami trűkk amit otthon is meg lehet csinálni..

Aki segít azonnal zöld pacsi!

2013. okt. 5. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Én például kelt tésztát szoktam gyúrni, ahhoz kell jókora karizom, mire bedagasztasz mondjuk egy kiló lisztből, és a nagymamám mindig azt mondta, mikor gyúrni tanított, hogy mérgesen gyúrjam, szóval én aztán akkor beleadom minden dühömet.

Sok pénz nem kell hozzá, egy kiló liszt kb 200 ft, attól függ, milyet veszel, egy kocka élesztő, tej, cukor, só, ilyesmi, stb... és mire kiszaggatsz ennyi pogácsát, biztos levezeted a feszkót, és a család is örül a végeredménynek. (De kelt tésztából bármi lehet.)

De ha extrém módon ideges vagy és állandóan, célszerű lenne az okát megoldani, esetleg hozzáértő ember segítségével. (napi szinten én sem csinálok pogácsát)

2013. okt. 5. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Én összeszoktam dörzsölni a tenyereimet,erősen. Néha megfeszítem az izmaimat Ez attól függ hol vagyok. Nem szeretnék dilisnek látszani.
2013. okt. 5. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
szedj hangyát vagy verd a segged a földhöz
2013. okt. 5. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Valamilyen fizikailag fárasztó tevékenység, pl. testmozgás. Ha kimész körbefutni a háztömböt, vagy lenyomsz 30 guggolást, ahhoz nem kell venni semmit, és tényleg hatékony. De ha nem szeretsz sportolni, a takarítás vagy rendrakás is jó. Legyen minél fárasztóbb, és nem árt, ha koncentrálni is kell rá egy kicsit, mert ezáltal eltereli a figyelmedet az idegességről.
2013. okt. 5. 18:32
 5/5 anonim válasza:
Kicsit fura, de nekem hatásos módszer a levegőbe bokszolás
2013. okt. 19. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!