Hogyan tudom levezetni az idegeimet?
Hát elég hülye vagy, és még szépen fejeztem ki magam.
Nem hogy elmennél futni tíz kört, vagy egy konditerembe és püfölnéd a zsákot. Nem tudom, mi okozhatja az idegességet, de biztos nem az a megoldás, hogy kárt teszel magadban.
sporttal pl.
Akármi lehet, de kezdésnek az is jó, ha most kimész, aztán addig futsz a tömb körül, amíg bírsz! :)
úgyis szép idő van...
vagy bármilyen szórakozás, ami tereli a figyelmedet :)
Vagdosni magadat buta dolog, és örülök, hogy szeretnél leszökni róla! ;)
én nem akarlak lecseszni, ez sokkal komolyabb dolog, mint itt egyesek gondolják...
neked segítségre van szükséged, amit ezek szerint a szüleid a saját érzelmi fejletlenségük miatt nem tudnak megoldani.
Ha vagy elég bátor, hogy vagdosd magad, azt az energiát fordíthatnád arra is, hogy segítséget kérj!
szerinted az, hogy egészség csak testileg fontos? És érzelmi szempontból? az nem a te részed?
Ne ijedj meg, nyugodtan menjél el pszichológushoz(nem bánt, nem hipnotizál, csak beszélget és elmondja, hogy mik a megoldások, amiket utána neked kell véghez vinni), de hagyd ott, és keress egy másikat, ha úgyérzed nem figyel rád, és/vagy gyógyszert akar felírni, mert nem vagy gyogyós, csak bizonyos szempontból nem kaptál megfelelő nevelést, és tanácsokat!
Győzd le a félelmeid, nem szégyen szakemberhez fordulni, mert ha lázas vagy akkor is orvoshoz mész, akkor ilyen dolognál miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!