Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudom levezetni az...

Hogyan tudom levezetni az idegeimet?

Figyelt kérdés
Eddig úgy csináltam, hogy vagdostam magamat, de a barátaim nem nézték jó szemmel, és mindig kiabáltak velem.emo-s vagyok.de nem a poser, hanem hurt vagyok, csak ugye vágom magam és nem tudom, hogyan tudnám levezetni máshogy az idegeimet...

2013. márc. 7. 16:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

Hát elég hülye vagy, és még szépen fejeztem ki magam.

Nem hogy elmennél futni tíz kört, vagy egy konditerembe és püfölnéd a zsákot. Nem tudom, mi okozhatja az idegességet, de biztos nem az a megoldás, hogy kárt teszel magadban.

2013. márc. 7. 16:18
 2/19 anonim ***** válasza:

sporttal pl.

Akármi lehet, de kezdésnek az is jó, ha most kimész, aztán addig futsz a tömb körül, amíg bírsz! :)

úgyis szép idő van...

vagy bármilyen szórakozás, ami tereli a figyelmedet :)

Vagdosni magadat buta dolog, és örülök, hogy szeretnél leszökni róla! ;)

2013. márc. 7. 16:20
 3/19 anonim ***** válasza:
*leszokni
2013. márc. 7. 16:20
 4/19 anonim ***** válasza:
majd levezeted egyszer az idegeidet úgy, hogy kampec...
2013. márc. 7. 16:22
 5/19 anonim válasza:
Tudod, hogy baromság, de ha abbahagynád, nem mondhatnád magadra, hogy emo vagy, ráadásul hurt, hirtelen sehova sem tartoznál, és ez sokkal sz@rabb lenne, mint a vagdosás, ugye? Majd kinövöd, addig úgyis ragaszkodsz hozzá. Olyan ez, mint a nagytudású skinek, okos punkok, teológus sátánisták, biológus kábszeresek. Ne vedd magad ennyire komolyan, mert kinevetnek. Ha annyira hurt vagy, miért nem kérsz néha anyádéktól egy nagy taslit? :) Biztos jobban fájna, és nem is néznél ki hülyén a karcolásaiddal. Nekem van egy 20 centis műtéti heg a hasamon, na az vágás, töki. :)
2013. márc. 7. 17:04
 6/19 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget mindenkinek :)
2013. márc. 7. 18:29
 7/19 dani900 ***** válasza:

én nem akarlak lecseszni, ez sokkal komolyabb dolog, mint itt egyesek gondolják...

neked segítségre van szükséged, amit ezek szerint a szüleid a saját érzelmi fejletlenségük miatt nem tudnak megoldani.

Ha vagy elég bátor, hogy vagdosd magad, azt az energiát fordíthatnád arra is, hogy segítséget kérj!

szerinted az, hogy egészség csak testileg fontos? És érzelmi szempontból? az nem a te részed?

Ne ijedj meg, nyugodtan menjél el pszichológushoz(nem bánt, nem hipnotizál, csak beszélget és elmondja, hogy mik a megoldások, amiket utána neked kell véghez vinni), de hagyd ott, és keress egy másikat, ha úgyérzed nem figyel rád, és/vagy gyógyszert akar felírni, mert nem vagy gyogyós, csak bizonyos szempontból nem kaptál megfelelő nevelést, és tanácsokat!

Győzd le a félelmeid, nem szégyen szakemberhez fordulni, mert ha lázas vagy akkor is orvoshoz mész, akkor ilyen dolognál miért ne?

2013. márc. 7. 19:22
 8/19 anonim ***** válasza:
boxzsák
2013. márc. 7. 20:14
 9/19 A kérdező kommentje:
Igazából azért is vágom magam, mert úgy érzem, hogy a belső fájdalmaimat a külsővel eltudom nyomni...és igazából meg is szokott nyugtatni, csak érzem, hogy ez nem normális, meg a dühömet nem másokon akarom levezetni...inkább magamon.Jó ötlet a futás, meg a sport, csak azzal nem tudom elnyomni a belső fájdalmamat...
2013. márc. 7. 21:31
 10/19 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint nálam a rendrakás, ezzel kompenzálom a belső "rendetlenséget"
2013. márc. 7. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!