Hogyan tudom levezetni az idegeimet?
Értem... akkor szakember jó lenne!
Meg szüleiddel, barátaiddal beszéld meg a dolgokat, amik bántanak! Nem gáz az! Vagy akár neten név nélkül, ha úgy jó neked... :) Ide is írogathatsz kikérdéseket pl...
ha jót akarsz, old meg a problémákat, ne levezesd valahogy, az csak tüneti kezelés, akár sport, akár zene, akár a vagdosás.... ezek nem megoldások hosszútávon, bár az tény hogy vannak olyan napok amikor rosszul sülnek el a dolgok, annak ellenére, hogy megteszel minden tőled telhetőt, na ilyenkor segít a zene, meg a sport.
DE!
Ha olyan problémáid vannak, amiken tudnál változtatni csak nem mersz, akkor semmi sem segít, csak egy kicsit eltereli a figyelmed, majd amikor elmúlik a hatása(nálad pl a vérzés, testi fájdalom), akkor megint hatalmába kerít a frusztrációd.
Kérdezd meg magadtól, ki az erősebb, TE vagy a FÉLELMEID ?
Én tudom a választ....
Kérdés, hogy te tudsz-e őszintén válaszolni magadnak.
Teljesen mindegy, miért vágod magad, a lényeg akkor is, hogy ez csak egy hülye divat. Nézz meg pár testátalakítót, egy igazi sado-mazo filmet! Ők komolyan gondolják a fájdalmat, te meg csak tini vagy, és megpróbálod különlegesnek érezni magad. Az a baj, hogy ezt rajtad kívül mindenki tudja, a srác is.
Olvass, írj verset, novellát, kérj anyádéktól egy gitárt, és tanulj meg játszani rajta. Én is voltam tini, tudom, milyen sz@r ez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!