Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudom levezetni az...

Hogyan tudom levezetni az idegeimet?

Figyelt kérdés
Eddig úgy csináltam, hogy vagdostam magamat, de a barátaim nem nézték jó szemmel, és mindig kiabáltak velem.emo-s vagyok.de nem a poser, hanem hurt vagyok, csak ugye vágom magam és nem tudom, hogyan tudnám levezetni máshogy az idegeimet...

2013. márc. 7. 16:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Értem... akkor szakember jó lenne!

Meg szüleiddel, barátaiddal beszéld meg a dolgokat, amik bántanak! Nem gáz az! Vagy akár neten név nélkül, ha úgy jó neked... :) Ide is írogathatsz kikérdéseket pl...

2013. márc. 7. 21:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Menj el sétálni...az hasznos, és ne túl depis zenéket hallgass...tudom mert én is ilyen voltam mint te, télen nem tudtam magam lefoglalni és eljutottam ilyen mély szintre, persze nem azért csak mert unatkoztam
2013. márc. 8. 17:17
 13/19 dani900 ***** válasza:

ha jót akarsz, old meg a problémákat, ne levezesd valahogy, az csak tüneti kezelés, akár sport, akár zene, akár a vagdosás.... ezek nem megoldások hosszútávon, bár az tény hogy vannak olyan napok amikor rosszul sülnek el a dolgok, annak ellenére, hogy megteszel minden tőled telhetőt, na ilyenkor segít a zene, meg a sport.

DE!

Ha olyan problémáid vannak, amiken tudnál változtatni csak nem mersz, akkor semmi sem segít, csak egy kicsit eltereli a figyelmed, majd amikor elmúlik a hatása(nálad pl a vérzés, testi fájdalom), akkor megint hatalmába kerít a frusztrációd.

Kérdezd meg magadtól, ki az erősebb, TE vagy a FÉLELMEID ?

Én tudom a választ....

Kérdés, hogy te tudsz-e őszintén válaszolni magadnak.

2013. márc. 8. 18:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Feszültség levezetésére a legjobb az ökölvívás és a birkózás! Eljársz boksz vagy birkózó edzésekre, ott aztán levezetheted a feszültségedet.
2013. márc. 9. 21:28
 15/19 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, csak lány vagyok és az elég fura lenne ha birkóznék :)
2013. márc. 10. 07:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez igaz egy lánynak nem állna jól annyira a birkózás, viszont bokszolni bokszolhatsz. Vagy ott van még a cselgáncs (judo), azt sok lány is csinálja.
2013. márc. 10. 10:14
 17/19 fulesbence válasza:
na figyelj ha anyira vágni akarsz valamit akkor szerezz egy darab fát fektesd a földre és eröböl kezd vagdosni a késeddel igy le tudod vezetni a dühödet
2013. márc. 14. 19:04
 18/19 A kérdező kommentje:
Ma tudtam meg, hogy annak a fiúnak (miatta vágom magam) volt valakije, akit azért vesztett el, mert vágta magát (az akit elvesztett) és ezért nem akar velem jobban megismerkedni...csak nem tudom, hogy hogyan mondjam el neki, hogy miatta vágom magam.
2013. márc. 22. 20:29
 19/19 anonim válasza:

Teljesen mindegy, miért vágod magad, a lényeg akkor is, hogy ez csak egy hülye divat. Nézz meg pár testátalakítót, egy igazi sado-mazo filmet! Ők komolyan gondolják a fájdalmat, te meg csak tini vagy, és megpróbálod különlegesnek érezni magad. Az a baj, hogy ezt rajtad kívül mindenki tudja, a srác is.

Olvass, írj verset, novellát, kérj anyádéktól egy gitárt, és tanulj meg játszani rajta. Én is voltam tini, tudom, milyen sz@r ez. :)

2013. márc. 22. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!