Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Dohányosok! Ti hogy bírjátok...

Dohányosok! Ti hogy bírjátok már hogy ilyen drága lett a cigi?

Figyelt kérdés
nem akarok leszokni, de nagyon megterhelőek a dohányárak..

2013. szept. 30. 14:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

16:38!

Pedig vagyunk így ezzel sokan. Egész egyszerűen a kérdező biztos szeret dohányozni. Gondolom ezért nem is akar. Én is szeretek cigizni, holott tudom, hogy káros. Ennek ellenére nem mondanám, hogy nem akarok leszokni.

2013. szept. 30. 17:17
 12/16 anonim ***** válasza:
És aki nem akar leszokni az miért nem? Egyáltalán miért jó nekik a cigizés?
2013. szept. 30. 17:28
 13/16 anonim ***** válasza:
én azért nem szokom le, mert szeretem a dohány ízét, aromáját, a szálak/zacskó illatát. meg mert úgy jól esik. ennyi.
2013. szept. 30. 18:27
 14/16 anonim ***** válasza:
52%

Sokan letették már a cigit az áremelkedés miatt, akik viszont nem, azok megtalálják rá a módját, hogy cigarettához jussanak: feketepiac, töltős cigi, olcsóbb márkák.

Ezenkívül a szokásosan bevált " arra van pénzünk, amit igazán akarunk " elv, amelyet azok a személyek képviselnek, akik egész nap panaszkodnak a szegénységük miatt, de a bagó ki nem esik a kezükből.

2013. szept. 30. 18:51
 15/16 A kérdező kommentje:
én személy szerint lusta lennék töltögetni, de ezek az árak...jó nagy túlzás. én úgy próbálom megoldani, hogy kevesebbet szívok egy nap
2013. szept. 30. 22:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Termesztem, ennyi. Ha éppen nem akkor szedek a határból ahol van dohány.
2018. aug. 6. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!