Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok nektek bejönnek a...

Lányok nektek bejönnek a nagyon magas fiúk?

Figyelt kérdés
196 cm vok 18 évesen s 14 éves korom óta csak 4 cm-t nőttem.A legtöbb ember szerint ez jó de én nem tom eldönteni.A magasságomhoz képest viszont tul könnyű vok (80 kg)S szállkás testalkatu vok.Fiuk ti lennétek ilyen magasak?Mert vannak olyan ismerőseim akik aztmondják bárcsak akkorák lennének mint én,de viszont van olyan is aki kb olyan magas mint én de azt mondja h inkább lenne 150 cm.Irjátok a válaszaitokba a korotokat,magasságotokat,nemeteket is!Válaszaitokat előre köszönöm!

2013. szept. 28. 19:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#9: a nem gondot nem a te magasságodra írtam, hanem a kérdezőére. Neked csak a "hülye vagy" szólt.
2013. okt. 7. 20:40
 12/17 anonim ***** válasza:
igen
2013. okt. 10. 14:25
 13/17 anonim válasza:

Minden lánynak a magasabb pasik jönnek be..ezt most jegyezd meg!!!:)

16/l

2013. nov. 19. 14:14
 14/17 anonim válasza:
Lányok szeretik a magas srácokat főleg én a 180 cm-el nem is találok könnyen ilyen magas pasit.Örülj neki hogy ilyen magas vagy:) hozzám hasonló lányok imádják:)17/L
2013. nov. 30. 22:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem túl jó dolog magasnak lenni, én 191 centi vagyok 16 évesen, és nem sok előnyét látom, pedig még nem is vagyok vékony. Én azt vettem észre, hogy a lányok a 170 centis minicsávókkal járnak inkább. Olyan lány osztálytársam van, aki magas, de még az ő barátja is 1 fejjel kisebb nála. Tehát azért ne vedd készpénznek azt, hogy most minden lány azt írja, hogy a magas srácokat kedvelik inkább. Sok lány azért nem kezd magasabb fiúkkal, mert túl kicsinek és túl esetlennek érzi magát mellette.

Plusz ruházkodásnál is egy nagy szívás az egész, főleg ha még nagy darab is vagy. Nem azt veheted meg, ami neked a legjobban tetszik, hanem azt, ami van a méretedben, és nem iszonyat ronda.

2013. dec. 12. 21:46
 16/17 anonim válasza:
ne hülyéskedj! én imádom a magas pasikat! :) 180 cm vagyok és te hozzám tökéletes vagy! ;) még magas sarkút is lehet húzni :D ;)
2014. febr. 13. 19:14
 17/17 anonim válasza:
100%
Nekem nagyon bejon <3
2017. jan. 22. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!