Hogyan tudnék megváltozni? 20/F
egyszerűen ne gondolj semmire!!! ne gondolj arra sem, húgy "húúú ez most sikerülni fog" mert ha mégsem sikerül, akkor meg csalódsz és megint jön a pesszimizmus..
egyszerűen csináld és ne gondolkodj! küzdj, és menj előre, mindig csak előre! a legjobbat szánd magadnak, és minden sikerülni fog, ez csak elhatározás kérdése, tudnod, kell, hogy képes vagy rá, elvégre miért ne lennél képes? egészséges vagy és fiatal, előtted az élet !
" Úgy érzem, hogy minden dolog amibe belefogok kudarcba fog fulladni és általában igazam is van. " - Nem csoda. Ez ugyanis az önbeteljesítő jóslat pszichológiája. Amíg mindenhez pesszimistán és borúlátóan fogsz hozzáállni, valószínű, hogy saját magadra " húzod " a kudarcot.
Tedd azt, amit a 2. válaszoló írt : ne gondolj sem rosszra, sem jóra. Legyél semleges. Hideg. Összpontosíts. Zárj ki minden érzelmi reakciót és felindulást. Csak arra figyelj, amit tenned kell.
Kevesebb érzelmekkel ( főleg negatívakra nézve ) és több koncentrálással jelentősen változni fognak az eredményeid.
Először is ajánlom ezt a dalt: https://www.youtube.com/watch?v=LLdLs4lZ03A
Aztán....had mondjam el, hogy hasonlítottam rád ezen a téren. De egyszerűen csak fogd fel úgy, hogy megcsinálod. Hallgasd meg azt amit linkeltem többet elmond mint én most és valójában ugyan ezt mondanám. Kitartást az élethez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!