Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha most megnyernéd...

Mit tennél, ha most megnyernéd az ötöslottót?

Figyelt kérdés

2013. szept. 21. 09:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Nem költeném el azonnal, először is csinálnék egy tervet, hogy hogyan lenne a legjobb.

Kifizetném apu adósságát, és utána fognám anyut, és ketten elköltöznénk Pestre, egy kertes házba, valami biztonságos, családias környékre. Rávenném anyut, hogy keressen olyan munkát, amit tényleg szeret, és amíg szüksége van rá, nyugodtan tanuljon hozzá, képezze magát. Vennék neki egy szép új kocsit is. Néha-néha utazgatnánk, felfrissítenénk a ruhatárunkat.

A felét tuti beraknánk bankba, hogy sose legyen hiány pénzből. :) És abból fizetném az egyetemi tanulmányaimat 2 év múlva, abból vennék majd magamnak házat. Kb. ennyi, jó lenne. :)

2013. szept. 21. 10:54
 12/33 anonim ***** válasza:
70%
odaadnák az egészet Suzanne nővérnek és az árvaháznak
2013. szept. 21. 10:57
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Reménykednék, hogy végre rám talál a férfi aki valahol a nagy világban keres engem, és elvinne messzire, pénz nélkül a totális pénz okozta emberi/szellemi lesüllyedés elől. :)
2013. szept. 21. 10:58
 14/33 anonim ***** válasza:
Első dolgom az lenne, hogy felmondok. :)
2013. szept. 21. 11:00
 15/33 anonim ***** válasza:
A családban mindenkinek vennék házat meg kis pénzt megélhetésre,vennék magamnak meg jó pár házat,azokat kiadnám és csak utaznék a nagy világban,jelentősebb részét a nyereménynek meg jotékonyi célokra ajándékoznám,meg sok szegény nagy családost kisegitenék,
2013. szept. 21. 11:15
 16/33 anonim ***** válasza:
Vennék egy saját lakást(kicsit,panelt) Amerikában,elintézném,hogy minden szükséges papírom meglegyen és kint maradhassak,ott vállalnék munkát.Meg még vennék egy kis autót,meg egy lakókocsit.A többi pénz maradna.Munkát vállalnék kint,abból a pénzből élnék,amit megkeresek.Nem mutatnám különösebben,hogy gazdag vagyok,nem lennék nagyképű,de azért Amerika mégis kijárna nekem akkor:DD
2013. szept. 21. 11:23
 17/33 anonim válasza:

Anyuéknak adnék belőle bőven, hogy a lakáshitelt vissza tudják fizetni, apunak többé ne kelljen dolgozni és a tesóm taníttatása is meg legyen oldva. De keresztapáméknak és nagymamámnak is adnék belőle.

Magamnak vennék egy lakást és egy autót, és folytatnám az egyetemet meg a diákmunkámat. A maradék pénzt bankba tenném, vagy elásnám valahol :D

2013. szept. 21. 11:33
 18/33 anonim válasza:
vennék egy simson-t meg valami frankó kocsit, aztán nem tudom így hirtelen, de biztosan betennék sokat a bankba:)
2013. szept. 21. 11:35
 19/33 anonim ***** válasza:

12es:)

a fene a humorodat, majdnem félrenyeltem, mikor elolvastam mit írtál:)

ezek szerint te sem szereted a chillis babot?

2013. szept. 21. 12:00
 20/33 anonim válasza:
Vennék egy bmw-t valami új modellt,új telefont,felújítanám teljesen a mostani lakásunkat,segíteném a családomat.És lehet elmennék Magyarországról, mert az itteni helyzetet látni rossz.Lehet nyitnék egy iskolát ahol csak hátrányos helyzetű gyerekek tanulását támogatnám.
2013. szept. 21. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!