Ez meg mégis mi volt? Sztori is van.
Bent voltam a városban és elmentem a bolt felé, hogy vegyek magamnak felvágottat meg anyunak a kedvenc péksütijét mert ma sokáig dolgozik, örülne neki.
Út közben odajött hozzám egy fickó, hogy már napok óta nem evett, meg tudnám-e szánni egy kis pénzzel.
Mondtam neki hogy ne haragudjon, de nincs nálam egy forint sem.
(igazából volt, de csak egy ezres, amiből fizetni akartam a boltban.)
Nagyon rosszul éreztem magam hogy hazudtam neki, de egy ezrest csak nem adhatok neki oda! A felvágottat is nagyon savanyúan vettem el a kiszolgálópultból.
Ezután kimentem a buszmegállóba, csak én voltam ott.
Elkezdtem olvasni, majd megjelent mellettem egy másik férfi, egy kisfiúval a nyakában, és adott egy prospektust: "Tessék, ajándék". És tovább ment. Nem osztogatta, nem volt semmi a kezében, csak a gyerek lábát fogta. Kuka is volt a közelben, oda is kidobhatta volna, de inkább nekem adta.
Eltettem a szatyromba, de utána ki is vettem és beleolvastam, mit nyomott a kezembe: Jézusról szólt, hogy a bűn nem jó, és csak az mehet a mennybe, aki megérdemli blabla.
Én ateista vagyok, de kicsit furcsállom. Lelkiismeretem van az éhező bácsival, de ez akkor is különös.
Továbbra sem hiszek istenben meg ilyesmikben, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Véletlen egybeesés? :)
Ebben a percben értem haza, de muszáj volt kiírnom :)
Véletlen egybeesés az egész.
Ha minden szegénynek adan az átlagos ember, akkor neki sem maradna jóformán semmi sem.
En is szokta
En is szoktam adni, de tulzásokba nem kell esni.
Van amikor azt gondolom, hogy sokan kéregetnek,lehet neki több van, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!