Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért állt nekem csak úgy egy...

Miért állt nekem csak úgy egy ismeretlen az utcán? (lent)

Figyelt kérdés

Ma mentünk a buszmegállóba a haverokkal, beszélgettünk.Utána csendben sétáltunk arra jön egy kocsi fékez egy rohadt nagyot 18-20-as kopasz csávó lehúzza az ablakot és mondja nekem , hogy "Mivan kisk*csög?Most dumáljál.Mit dumáltál te nekem?"Aztán kiszállt a kocsiból és elkezdett lökdösni ._.Mondtam hogy én meg se szólaltam, csak szótlanul mentem, mi a probléma.Erre megint elkezdett dumálni és enyhén pofonvágott.Ellöktem a kezét mondtam hogy hagyjon békén (majdnem visszacsaptam, csak haverok szemmel jelezték hogy inkább ne).Erre "Ha mégegyszer beszólsz elkezdheted írni a végrendeletedet."

Mi baja volt ennek?Soha életembe nem láttam még, és csak szó nélkül odajött és balhét csapott..Még most is azon jár az eszem...Visszaütöttem volna csak haverok jelezték hogy ne.Vannak máshol is olyanok hogy csak úgy odajönnek és balhéznak másokkal?

2013. szept. 19. 16:40
1 2
 11/11 mlaszlo.12344 válasza:

Nekem olyan volt hogy buszmeg.-ben állok és odajön hozzám 3 cigány. ( nem vagyok fajgyűlölő )

Mind 3 kivolt teljesen gyúrva.

Az egyik odaáll elém és elkezd ugatni , hogy én végigmértem őket. ( csak rájuk pillantottam )

Lehet h csak felkóstolt , nem tudom

Sok beteg ember ..

2015. júl. 4. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!