Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit mondjak ilyen esetben egy...

Mit mondjak ilyen esetben egy kötekedő vevőnek? Nem úgy jött meg, amit rendelt, ahogy kérte, de már nincs mit tenni.

Figyelt kérdés
Már a múltkor is kifogásolta, hogy a sütemény, amit kért, egészben jött, pedig ő a múltkor felszeletelve kapta. Akkor mondtam neki, hogy azt külön kérni kell, hogy legyen szeletelve, az ár nem változik meg semmi, csak mi is úgy rendeljük. De már a hideg ráz a nőtől, ha ide jön. Most a kollégám vette fel a rendelését pár napja, és ma fog érte jönni. Oda van írva a rendelése mellé, hogy szeletelve, de én nem úgy kaptam meg az árut, amihez semmi közöm, de rajtam fog csattanni az ostor, hogy még akkor sem úgy kapja, amikor kéri. Pedig a kollégám cseszte el, mert nem jól adta le a rendelést. Ti mit mondanátok ebben az esetben? Így is-úgy is én leszek a szemét...
2013. szept. 18. 13:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
40%

Abszolút jogos a felháborodása, ha valamit előre megrendelt, de nem úgy kapja meg...

Lehet, neki sincs olyan nagy, éles kése otthon... meg ha lenne is: rendelek érte, kifizetem, ergo azt szeretném megkapni.

Én pl. el se vinném, amennyiben nem fizettem ki előre, amíg fel nem szeletelteted valahol. Ha meg kifizettem, és nem lennél hajlandó felszeletelni, nagy eséllyel kérném a vásárlók könyvét.

Nem te szúrtad el, de perpill te képviseled az üzletet.

2013. szept. 18. 14:35
 12/12 anonim ***** válasza:
47%

11-es vagyok, és hogy a kérdésedre is választ kapj:

Amennyiben nincs lehetőséged felszeleteltetni, mindenképp kérj tőle elnézést - egy szóval se hivatkozz a kollégádra, mindketten az üzletet képviselitek! - és ajánl fel valamit kárpótlásnak (természetesen a főnököddel egyeztetve), kb a sütemény 10%-ának értékéig... plusz 1-2 szelet süti ingyen, vagy egy Ice tea, vagy üdítő... vagy kedvezmény felajánlása a következő rendeléséből.

2013. szept. 18. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!