Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kérhetem a pénzt?

Kcsaba33 kérdése:

Kérhetem a pénzt?

Figyelt kérdés
Vettem ma a nyomtatóhoz tintapatront.Nem jó a patron.A dobozán rajta van,hogy 100%-osan kicserélik a nem jó patront a vásárolt üzletben.Úgy gondolom nekem nem kell az ilyen nyomtatópatron csere.Jobb lenne inkább,ha visszakapnám az érte kiadott pénzt.Van erre jogom?
2013. szept. 16. 22:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Nincs rá jogod.

Adott termék hibamentes és megfelelő állapotban levő kell legyen, valamint a hozzárendelt célt kell szolgálja.

Ezek az alapkritériumok és ha egy termék nem felel meg bármelyiknek a felsorolt feltételek közül, akkor a vásárlónak joga van azt kicserélni.

A te esetedben ez nem érvényes, mivel a patronok nem kifogásolhatóak.

Ha jó kapcsolatban állsz az üzlet tulajdonosával vagy egy ott dolgozó alkalmazottal, akkor ők visszacserélhetnék neked a patront, de csak abban az esetben, ha még nem bontottad ki.

2013. szept. 17. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!