Van olyan ember az életedben, akit ha lehetőséged adódna következmények nélkül fizikailag bántalmazni, esetleg megölni, szívbaj nélkül megtennéd?
Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 11:15
11/21 Kései Sirató válasza:
Ezek szerint neked van ilyen, ha ez a kérdés megfogalmazódott benned. Próbáld megoldani törvényes keretek között a dolgot. Ne megölni akard, hanem jelentsd fel,vagy pereld be, ha bekavart neked, akkor talán van törvényes lehetőséged a visszavágásra. Másképp te jársz rosszabbul.
12/21 A kérdező kommentje:
Nem kell kombinálni, én aztán a légynek sem tudnék ártani... :) Viszont a családom bizonyos tagjai folyamatosan egymás halálát kívánják és ha nem lennének korlátok, amik visszafogják őket, szerintem nem haboznának egymásnak esni.
2013. szept. 16. 12:35
13/21 anonim válasza:
A Simon Vízentálosokat meg a hasonló zsidószervezetes nyomikat! Húúú de jó lenne!! :D
Na meg persze a cigányokat is... :D
De nem bírom annyira az erőszakot, úgyhogy inkább csak hazaküldeném az összes nem magyar embert (kivéve ha csak pénzt költeni van itt)! :)
14/21 anonim válasza:
Képesnek valószínűnek tartom, hogy képes lennék rá - de nincs ilyen ember az életemben, senkit se gyűlölök az ismerőseim közül.
15/21 anonim válasza:
tv macit
egész gyerekkoromban ki nem állhattam.
szétvagdosnám ollóval a kis plüss fejét.
16/21 anonim válasza:
Utolsó: milyen gonosz vagy:(( xD
17/21 A kérdező kommentje:
:)))
2013. szept. 16. 23:21
19/21 anonim válasza:
nem nem tudnék, mi értelme lenne?
Szeretni sokkal jobb, még az ellenségeid is.
Azzal nem tudnak mit kezdeni.
20/21 anonim válasza:
Van egy olyan ismerősöm akit szívesen megvernék.Megölni nem akarok senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!