Indulatkezelésre kéne járnom?
Figyelt kérdés
Kisgyerekként nagyon kis akaratos és hisztis voltam. Tinédzserként meg sokszor ideges főleg tornaórán. AKkor egyesületben kosaraztam és sulicsapat kapitánya is voltam. Akik nem jártak tesire, folyton bepofáztak a kispadról és oltogattak játék közben. Olyankor annyira bepipultam, hogy nem egyszer olyanokat mondtam, amikre nem vagyok büszke. Manapság ez már nincs ezen a szinten, de ingerült, feszült és ideges tudok lenni néha. Egyébként laza, humoros és jókedéjű vagyok, csak néha átkapcsol a másik oldal, amit nem tudok kezelni és nem vagyok rá büszke. Ilyenkor olyan indulatos vagyok, hogy nem kell sok a tettlegességig. Nagyon utálom ezt, mert teljesen az ellentétem.2013. szept. 15. 14:49
1/3 anonim válasza:
Igen. Mert majd hoz neked az élet olyan helyzeteket, ahol átveszi a hatalmat ez a "másik oldal" és nagy bajba kerülhetsz. Minden embernek vannak indulatai, de önuralommal meg tudja fékezni. Na, ezt kellene megtanulnod.
2/3 A kérdező kommentje:
Heves vagyok és "szenvedélyes", de volt, hogy megbántottam mást emiatt.:S
2013. szept. 15. 15:59
3/3 Alaque válasza:
Keress valami hobbit, amivel levezeted az energiádat! Járjál gyúrni vagy bokszolni, futni, játsszál death metal zenekarban, akármi. Szerintem ez segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!