Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most akkor gonosz vagyok?

Most akkor gonosz vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap egy buliból hazafelé megtámadott két srác. Én 16 vagyok, ők olyan 13-14 évesek lehettek. Először csak az időt kérdezték meg, majd az egyik megkérdezte hogy van-e nálam valami értékes. Nem értettem a kérdést és természetesen nemmel feleltem. Az egyik egy kiskést fogott rám és azt mondta hogy pakoljak ki. Itt megijedtem, és kigáncsoltam. A másikat meg arcon ütöttem. Azóta sem hiszem el, hogy megúsztam ennyivel. Ez pesten volt, és ma már újra vidéken vagyok szóval nem hiszem hogy újra találkozunk. Nem is emiatt aggódok. Hanem mikor mind a ketten a földön feküdtek majd elfutottak egyszerűen olyan jó érzés fogott el mint még soha. Elégedett voltam, és élveztem hogy azok ketten tőlem rettegnek. Ez normális? Így visszagondolva undorító egy ember voltam abban a pillanatban. Félek magamtól. Ilyen jó érzésben még sohasem volt részem mint abban a pár pillanatban, de tudom hogy ez rossz. Mással is volt már ilyen? Mit csináljak?
2013. szept. 8. 17:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy miért lopnak, a cél nem szentesíti az eszközt. Ők ártani akartak neked, te nem hagytad magad. Ennyi történt, nem vagy gonosz.
2013. szept. 8. 19:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért lennél gonosz?! Dehogy is! Hidd el, én a helyedbe gonoszabb lettem volna. Bátor tett volt, én csak ezt tudom mondani. Ne fájjon e miatt a fejed. Abszolút jól cselekedtél. Vagy hagytad volna inkább magad kirabolni...(13 éves kis suhancok és már rabolnak, jesszus! :O)

Szóval legyél inkább elégedett. Nem kell attól félned, hogy hirtelenjében dühöngő tömeggyilkossá válsz, és azt fogod hajszolni,hogy minél többen rettegjenek tőled. :D

Egyébként vészhelyzetben az ember képes olyan reakciókra, amiket ki nem nézne magából. Ez teljesen normális. :)

2013. szept. 8. 19:27
 13/16 anonim ***** válasza:
UI.: Hidd el, az ilyennek nem ételre kell a pénz. :S
2013. szept. 8. 19:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Rád fogott egy kiskést és te hiszed magadra, hogy gonosz vagy?:D Szerintem jól tetted!
2013. szept. 8. 19:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te túlságosan lágy szívű vagy ehhez a világhoz.
2013. szept. 8. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen,sajnos én is ilyen vagyok,hogy még a parasztokat meg is sajnálnám :/
2013. szept. 9. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!