Most akkor gonosz vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap egy buliból hazafelé megtámadott két srác. Én 16 vagyok, ők olyan 13-14 évesek lehettek. Először csak az időt kérdezték meg, majd az egyik megkérdezte hogy van-e nálam valami értékes. Nem értettem a kérdést és természetesen nemmel feleltem. Az egyik egy kiskést fogott rám és azt mondta hogy pakoljak ki. Itt megijedtem, és kigáncsoltam. A másikat meg arcon ütöttem. Azóta sem hiszem el, hogy megúsztam ennyivel. Ez pesten volt, és ma már újra vidéken vagyok szóval nem hiszem hogy újra találkozunk. Nem is emiatt aggódok. Hanem mikor mind a ketten a földön feküdtek majd elfutottak egyszerűen olyan jó érzés fogott el mint még soha. Elégedett voltam, és élveztem hogy azok ketten tőlem rettegnek. Ez normális? Így visszagondolva undorító egy ember voltam abban a pillanatban. Félek magamtól. Ilyen jó érzésben még sohasem volt részem mint abban a pár pillanatban, de tudom hogy ez rossz. Mással is volt már ilyen? Mit csináljak?2013. szept. 8. 17:05
1/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy gonosz, jól tetted.
Velem még szerencsére, nem történt ilyen.
3/16 anonim válasza:
A törvény mostmár megengedi, hogy csoportos támadás esetén akár meg is öld a támadókat. Még pont, hogy nagyon rendes és kegyes voltál, amit meg éreztél, az az adrenalin hatása volt, normális. Csak egy dolgot kell sajnálnod, hogy nem verted meg őket jobban, mert mást az ilyen férgek nem érdemelnek.
4/16 anonim válasza:
Hát én tuti addig rúgtam volna őket amíg mozognak aztán kezdek el szaladni.
Nem vagy gonosz!
5/16 anonim válasza:
Jobban meg kellett volna verned őket.
7/16 anonim válasza:
Nem, helyén volt az eszed. Két ember, aki késsel támad egy főre, az kevesebbet ér egy patkánynál. Örülj, hogy megúsztad, gratula.
8/16 anonim válasza:
Gonosz vagy, mert ennyivel elintézted a dolgot. Addig kellett volna őket ütni-verni, míg mozdulni se tudnak. Akkor aztán egy életre megjegyezték volna, de így másokra is rászabadulhatnak.
Amúgy tényleg csodállak, hogy ennyivel ott tudtad őket hagyni.
9/16 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok és fiú, engem egyszer támadtak meg az utcán, és az egyiket durván megvertem a másik meg elszaladt. Még mindig kellemes érzés fog el, ha visszagondolok erre. Hiszen r*hadékokat szenvedni látni ugyanolyan jó érzés, mint jó embereket boldognak látni, főleg ha te okozod.
10/16 A kérdező kommentje:
De lehet hogy nekik ételre kellett volna az a pénz. Vagy otthon megverik őket ha nem visznek haza semmit. Hallottam már ilyenről. Így is igazam volt? Nem tudom, sajnálom őket. Biztos nem élvezetből lopnak ők sem.
2013. szept. 8. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!