Mi a véleményetek egy ilyen páwáról?
Oldalt felnyírt haja van, középen ilyen felállított, minimum 100 liter zselével, szemüvege is van (urva nagy fekete kerettel meg egy műanyag lencsével; ami persze szarra se jó)
V pólókba jár mi másba? Feszülős színes gatya DC övvel alaptarozék, a DC cipővel együtt. A nyakába persze egy szent kereszt lóg mert az menő. Eddig nem zavarna, de ez a b*zeráns még táncol is a folyosókon. +a gyerek fel van fújva szteroidokkal meg úgy néz ki mint 1 néger, mert annyit szolizott vagy nem tudom mit csinált
Ki akarom belezni, olyan "ökölbamászó a képe", mit tegyek, ti mit tennétek?
Helyesírásomról nem kérek visszajelzést. További szép napot
Persze erre én is gondoltam, de mindig összeakadok vele és a csatlósaival (,akik alapjáraton normálisak) a folyosón vagy a budiban ott meg a gyerek táncol ,énekel,...
Megpróbálom nem észrevenni ,leszarni a következő hetekben.
Továbbra is várom a véleményeket!
gondolom zyzz a példaképe.
de azt miből gondolod,hogy szteroidokat is szed?
láttad,hogy szedi a gyógyszert,vagy csak féltékeny vagy az edzéssel és az étrend betartásával felszedett izmaira?
esetleg te is az a tudatlan vagy,aki keveri a táplálék kiegészítőt a gyógyszerekkel?
fel van fújva?
a tudomány mai állása szerint nem létezik fúvató szer,edzeni kell,amire te gondolom rest vagy.
szerepel a csajoknak a gyerek és gondolom akad is a hálójába,erre megy ki az egész és teljesen jó taktika amit csinál.
mi a franc ezzel a bajod a féltékenységen kívül?
ha meg ekkora csicska vagy,hogy nem mered bekóstolni,akkor mi a francot hisztizel itt?
Általában azok reagálnak ilyen hevesen mások küllemére akik utálják magukat.
Az egocentrikus emberek akik szeretik magukat, nem foglalkoznak azzal hogy mások mit hordanak, hogy néznek ki vagy mit csinálnak.
Aki nem érzi magát elég vonzónak, okosnak, érdekesnek, az másokat kezd el fikázni hogy rámutasson hogy van olyan aki még nála is rosszabb. "Nézzétek azt a majmot 100 liter zselével meg a szent keressztel - Nekem nincs szent kereszt a nyakamben és a hajam sincs felszelézve csak 99liter zselével úgyhogy jó vagy. Ugye? Ugye? Egyetértetek? Várjá várjá, kiírom a gyakorira is és majd meglátod hogy még látatlanban is egyetértenek velem. swag swag swag"
Mit foglalkozik mindenki ennyit a páwákkal? Mitől rosszabb egy páva mint egy ótvar lepukkant rokker vagy egy gyík? Szerintem semmivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!