Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért fogyatkozott meg a...

Miért fogyatkozott meg a magyar ASMR -közösség?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan abbahagyták, akik pár éve húzónevek voltak, pl Vik's ASMR, azaz Viki, de Kim se sok videót rak ki már (mondjuk az ő videóinak a fele mindig magyarázkodás volt, hogy miért nem videózik, nagyon kínos volt, egy idő után emiatt nem néztem).

Vivien ASMR beszélt róla, hogy neki van egy tippje, hogy miért fogyatkozott meg a közösség, de neki meg az a szokása, hogy mond valamit és nem fejezi be, így az félinformáció marad.

Amikor 2020 körül beszélni kellett volna a médiában arról, hogy mi is ez az ASMR és mire jó, akkor egyikük se mert kiállni, csak LaMira, erre utólag ment a fikázás többüktől is, ahelyett, hogy ők álltak volna ki, ha ennyire jól tudnak mindent.

De elvileg azért jóban voltak egymással a magyar ASMR -készítők.

Most viszont már alig vannak.

Kérem, hogy csak az szóljon hozzá, aki képben van vele, hogy mi ez. Fikázni nem kell, mivel tudjuk, hogy sz@r, idegesítő, de lépjünk túl ezen, mert mi mégis szeretjük.

ma 02:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklődés hiányában
ma 03:04
 2/10 A kérdező kommentje:

Pedig mostmár kialakult egy fix nézőközönség, akik számára a napi rutin része ezek a videók.

És nem vagyunk kevesen.

ma 03:09
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Most magadnak mondasz ellent, ugye tudod
ma 03:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem tudom. Mivel?
ma 03:13
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező: Miért fogyatkozott meg a magyar ASMR -közösség?

Kérdező: mostmár kialakult egy fix nézőközönség, akik számára a napi rutin része ezek a videók. És nem vagyunk kevesen

😀

ma 03:13
 6/10 A kérdező kommentje:

Semmit se értesz.

Az ASMR -közösség az előadókat (készítőket) jelenti. Ők fogyatkoztak meg. Azt hittem, ez egyértelműem kiderül a kérdés kifejtéséből is. Tehát a videókészítők fogyatkoztak meg. Őket hívják ASMR -közösségnek, nem a nézőket.

Mi, nézők sokan vagyunk még mindig. S hiányoznak a régi előadók.

ma 03:18
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
Ja, szóval rosszul használsz kifejezéseket, de az én qrvaanyámat 🤣
ma 03:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Oké, ha nem tudsz beszélgetni, menj aludni, szia.
ma 03:20
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Jó, te is mehetsz aludni, szia. Ja, de előtte lődd be a suttogva kukoricátmajszoló afrikai négergyereket, hogy el tudj alukálni. 🤭
ma 05:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Lamira ASMR a kedvencem a többi szar.
ma 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!