Mi lehet annak az oka, hogy nem vagyok elégedett magammal, és a világgal sem?
Figyelt kérdés
A tavalyi év során elvégeztem az előző sulimat, ahol nem lettünk egy jó közösség, és megviselt hogy így ért véget. A mostani képzésemen, sem jobb a helyzet közösség szempontjából. Rájöttem hogy a korábbi képzésemet megelőzően sem voltak jó közösségeim, és ezen frusztráltam magamat. Valószínűleg ezért motiválatlannak érzem magamat a tanulásra is.tegnapelőtt 12:18
1/3 anonim válasza:
Csak simán vannak igényeid. A többségnek nincsenek..
2/3 A kérdező kommentje:
Azt érzem magamban, hogy már azt se tudom, hogy mire vágyom, vagy minek örülnék.
tegnapelőtt 12:36
3/3 anonim válasza:
Attól is függ milyen idős vagy. Egy felnőttképzésen kevesen vannak akik bármilyen tartós ismeretséget akarnának kialakítani másokkal.
Mindenkinek megvan a maga élete és csak azért van ott, hogy elvégzése az adott képzést és nem másért. Persze lehet találni néha nyitotabb embereket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!