Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez igazi barátnő? Egyik...

Ez igazi barátnő? Egyik legjobb barátnőm, aki mellesleg csúnyán nagyon vékony, nagyon megbántott amikor azt mondta nekem nem tudna ilyen testtel élni mint én.Nem vagyok kövér, de formásan teltkarcsú , én elégedett is vagyok magammal.

Figyelt kérdés
okt. 14. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Egy barátság nem a külsőségekről szól, többek között.
okt. 14. 11:38
 2/6 anonim ***** válasza:
37%
De te most épp degradalod ,"csúnyán nagyon vékony"Ha annyira elégedett vagy a telt karcsú testeddel,nem lennél megbantva!Szóval lehet,hogy mégis a tyukszemedre taposott az igazsággal.
okt. 18. 16:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen elégedett vagyok a teltkarcsú testemmel. De én addig soha senkit nem bántanék a külseje miatt, amig engem nem bántanak. Nem lépett a tyúkszememre mert nem az bánt amit mondott, hanem az, hogy ezt egy elvileg "barátnő" mondta.
okt. 21. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:
A barátnő akkor barátnő,ha az igazat MONDJA!!!Szólj előre ezután,hogy neked a kegyes hazugság a nyerő:)
okt. 21. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy éppen ő nincs megelégedve magával, és ezt rád vetíti ki. Tipikus. Vagy irigy rád. Vagy egyszerűen tapintatlan.

Az ilyen számomra nem igazi barát.

Szerintem nyugodtan jelezd felé, hogy megsértett.

okt. 26. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
De szeretem ,hogy a vékony lányoknak lehet mondani ,hogy vékony.De az elhízott malacoknak ,akik mindig csak teltek, véletlen sem elhízott bálnák ,nem lehet mondani semmit ,mert versertodes van🤡
okt. 26. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!