Minden emberről mondanak a háta mögött olyasmiket, amikre abszolút nem gondolna?
Figyelt kérdés
Egyik barátommal beszélgettünk erről és mondtam hogyan próbálok viselkedni egy közösségben, hogy ne gondoljanak rólam egy adott rossz dolgot. Erre meg mondta, hogy ő látja minden közösségben olyan sztereotípiák keringenek emberekről félinformációk alapján, amikről abszolút nincs tudomása és, ha tudná, nem próbálna megfelelni az elvárásoknak, ezeken nem szabad görcsölni.ma 10:46
1/3 anonim válasza:
Igen, szerintem is mindannyiunk életében vannak alkalmak amikor beszélnek a hátunk mögött, és sokszor olyanokat aminek semmi köze nincs a valósághoz. Egyáltalán nem kell és nem szabad ezzel foglalkozni.
2/3 1112 válasza:
Szerintem nem feltétlenül,de a legtöbb emberről pl lehet, hogy mondanak.
Akinek kötekedni,f|kázódni van kedve,és valakiben épp nem talál hibát(akiben szeretne) ,akkor ráfogja, hogy pl rossz a haja, vagy ronda a pólója,v cipője,mégha nem is gondolja így;csak gonoszkodni akar,mert van benne egy "sértett gyerek",akire nem figyeltek eléggé oda, nem kapott elég figyelmet, vagy jóformán/rendszerint/soxor/időnként akkoris csak bántást;
és akkor picit bosszút akar állni érte azon,akin van lehetősége, aki fölött "győzedelmeskedhet",akitől nem számít retorzióra, így fölényeskedvet,
meg figyelmet válthat ki másokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!