Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nekem ebben a cikkben "mindkét...

Nekem ebben a cikkben "mindkét fél" (vagy az összes) abszolút gáz. Jogos?

Figyelt kérdés

[link]

Persze, persze nem zaklatunk senkit, se leszbiket se melegeket se heterókat, semmiféle fobia, písz láv, fszom..

Mondjuk engem nem is erdekel hogy ha idegen gyerekek indulókat énekelnek. S..rom le.. ő dolguk.

De nekem eszembe nem jutna idegen gyerekeket levideozni egy strandon. Plusz mindig is borzasztóan idegesített amikor pl egy játszótéren videozza a barom a saját gyerekét úgy, hogy közben rajta van az enyém is. Kínosan figyelek arra, hogy én ilyet ne csináljak, mert szerintem nekem nincs jogom videózni /fotózni más gyerekét. Akkor sincs ha csak nekem kell a felvétel otthonra, meg akkor se ha mellékszereplő rajta a vadidegen gyerek. Szóval nem.. én nekem ez tabu, mindegy ki csinálja, nagymama, nagypapa, leszbi nő vagy neonáci ember. Az én kolykeimmel ne tegye, én se teszem.

Szóval ledőbbentem miután megnéztem a két leszbi csaj videóját a tévében meg láttam a kommentszekciot fb-on a cikknel és szinte alig alig volt olyan komment amiben valaki feltette, hogy "jó, gáz gáz, de az nem gáz hogy egy rakat idegen gyerekeket videóz két nő?" Még amúgy is minek? Otthon ezt akarták nézni? Nyilván nem osztották meg sehol mivel kitört a balhé, de nem hiszem hogy azért videozza le valaki ezt mert neki ez akkora élmény, hogy szeretne későbbre is megörökíteni. Nagy 🐎🌲 szt... tuti trollkodni akartak vele legalább vagy kitudja mit.

Szóval, szerintem ebben a sztoriban full úgy ahogy van mindenki gáz. Ahogy gáz lehetett az induló meg ahogy gáz lehetett az, hogy odaálltak kemenykedni a két csajhoz a 'nevelok' úgy gáz idegen gyerekeket videózni egy strandon.

Hja és tudom-tudom, irhattam vna kommentben, névvel a fbra is ezt, de most én ezt az utat valasztottam.. ezen lépjünk túl. Oda nem írom ki se így se úgy.

2023. aug. 13. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
65%

Na jó, ez nekem nem kerek.

Szóval a két nő levideóztak random gyerekeket a strandon, akikhez nem volt semmi közük. Közben azon rinyálnak, hogy őket felvették videóra a gyerekekkel ott lévő felnőttek? De akkor ők maguk miért vettek fel kiskorú gyerekeket? Az nem gáz? Nekem senki ne mondja, hogy csak úgy maguknak vették fel őket (ami szintén bizarr lenne), ezzek valamit kezdeni akartak, valahova fel akarták rakni. Most komolyan azt akarja mondani ez a nő, hogy ezt ők maguknak, otthonra vették fel? Hót kamu.

Annyira egyértelmű, hogy ez a nő most nagyon nagyot akar mondani és nagyon aktivista akar lenni.

Hűha, gyerekek "ordibálós, háborúzós" dalokat énekeltek? Az én gyerekkoromban volt egy hülye, direkt gusztustalan dal, zombikkal meg mindennel, amit minden sulis kiránduláson ordítva kellett énekelni.

Meg hogy napszemüvegben odaálltak eléjünk. Nahát. Mondjuk nem kellene gyerekeket videózni????

Másrészt ha a strandon megy 2 nő. Honnan lehet tudni alap esetben, hogy leszbikusok? Vagy ez ilyen szivárvárnyba burkolt, IDE NÉZZ párocska volt?

Mondjuk a csaj nyilatkozata alapján meg se lepődnék, nagyon nem szimpatikus.

2023. aug. 13. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Érdekes történet, de szerintem is nem csak amolyan kedvtelésből videózott a két hölgy. Csak most jobb az mondani, hogy de ők nem osztották meg sehol, mert ugye rajtuk a világ szeme. De ha nem mentek volna oda őket "megfélemlíteni", akkor tuti megosztották volna a videót és ezen csámcsogtak volna nyilvános fórumokon.
2023. aug. 13. 21:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Belőlem nem váltott ki semmilyen érzést szimpátia téren se a nő se a fickó. De amúgy ja, jól mondod

bizarr az egész. Minek videozta le..? Full mas ha van mondjuk egy rendezvény amit bejelentenek pl egy felvonulás vagy tökmindegy mi.. pl táncbemutató vagy kórus.. akármi akkor okés. videozza le de ez egy gyerektabor. De mondom én már azért lehet szólok ha a gyerekemről videót / képet lő (mert "rosszkor van rossz helyen") valaki nagymamája.

Még a kozel 70 éves anyám is megértette miért nem illik akkor videózni az uncsikáit ha más gyerekek is vannak, akkor ez miért nem evidens két olyan nőnek akik szemmel láthatóan a mai kor szülöttei, hogy ez vékony jég..

2023. aug. 13. 21:22
 4/4 A kérdező kommentje:
nem akarok csunyan beszélni de a paci ló a fenyő meg fa 😂😂
2023. aug. 13. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!