Ma láttam a volt osztálytársamat, és nagyon meglepődtem ês még mindig ő jár a fejembe. Ennyire meglepődtem volna?
Figyelt kérdés
#barát #meglepetség
2013. szept. 2. 19:28
1/8 anonim válasza:
Most tényleg mi döntsük el h te meglepődtél vagy sem?
Gondolom igen,ha rajta agyalsz...
2/8 anonim válasza:
látom ezt a kérdést és annyira meglepődtem hogy még mindig megvagyok lepve. ennyire meglepődtem volna? :|
3/8 anonim válasza:
Az igen micsoda felesleges kérdés... Én is láttam ma pár volt osztálytársamat és kajakra lesz@rom őket így valószínűleg ennyire meglepődtél...
4/8 anonim válasza:
szerintem nem ezt akartad kérdezni.
lány lehetsz aki találkozott az egyik volt fiú osztálytársával. és te meglepödtél hogy milyen lett. és azért agyalsz rajta mert talán megtetszett. igaz?
5/8 A kérdező kommentje:
Utolsónál a pont.És az a baj hogy nem tudom hogy most meglepődtem vagy tetszik.
2013. szept. 2. 20:26
6/8 anonim válasza:
biztos hogy tetszik. de hogy mit akarsz tölle azt én se tudhatom ;)
7/8 anonim válasza:
de min lepődtél meg? hogy sármosabb lett? jobb a stílusa? férfiasabb?
8/8 A kérdező kommentje:
Hát hogy ő egy élsportoló,és még izmosabb lett,megnőtt(kicsit törpe volt)meg hogy láttam.A hugait szoktam látni de őt nem.
2013. szept. 3. 06:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!