Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Komolyan olyan nagy baj, ha...

Komolyan olyan nagy baj, ha én nem állok be a birkák közé?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, nagyvárosban élek. Nem vagyok az a bulizós, ismerkedős, jópofizós típus. Nem járok naponta plázába és nincs 25 magassarkúm, sőt, egy sem. Egyáltalán nem vagyok olyan, mint a korosztályom legnagyobb része, akiknél az értékrend az, hogy az a legmenőbb, aki minnél előbb feküdt le valakivel és aki minden nap berúg.

Én itthon ülős vagyok és nagyon nehezen ismerkedem. Nem nagyon megyek oda senkihez magamtól. Amikor új közösségbe kerülök akkor sokszor az jön le a többségnek (főleg a páváknak meg a divatmacáknak), hogy én azért nem rohanok oda hozzájuk, mert többre tartom magamat náluk, holott ennek semmi jelét nem mutatom (bár tényleg így van).

Azzal a kevés emberrel, akinek nincs 5 réteg smink az arcán és nem úgy viselkedik, mint egy komplett gumibaba, azzal jól kijövök.

2013. szept. 1. 19:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Kedves utolsó: Nem tudom, hova jártál, de oda ahova én járok, örülünk, ha ezt az egyet is el tudjuk végezni, és igenis kell csapatmunka. :) Nem is beszélve a közös beadandókról, vagy egy teljesíthetetlen vizsgáról."

Na és a levelező tagozatokon...? ;)

2013. szept. 3. 17:29
 22/24 anonim ***** válasza:
levelezőn sokkal könnyebbek a vizsgák, illetve ott sokkal jobban összetartanak a hallgatók, mivel egymásra vannak utalva :)
2013. szept. 3. 20:25
 23/24 anonim ***** válasza:
Én fordítva tapasztaltam. Voltam nappalis is, levelezős is - ugyanazon intézményen belül.
2013. szept. 10. 14:57
 24/24 anonim ***** válasza:

A birkaagyúak az eredeti témáról teljesen vakvágányra terelték a beszélgetést.

Kedves Kérdező ilyenekkel ne is akarj azonosulni, legyél inkább értékes, szuverén egyéniség.

Sok sikert!

2014. jan. 16. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!