Sajnálod azokat az embereket, akik nem interneteznek, mert nem is tudják mire jó?
Én annak idején megmutattam édesanyámnak (60), hogy tudja a kis unokájáról készített képeket, videókat meglesni. Azóta gyakran használja a gépet. Már keres olvasnivalókat, videókat néz, recepteket gyűjt, e-mailezik. Csak egy is motiváció kellett XD
Akit nem érdekel annak viszont mondhatod mennyi előnye(ill hátránya) van...
Az én apám utál mindent, ami számítógép és lenéz mindenkit, aki utána született és tudja kezelni a számítógépet. Ő büszke arra, hogy nem ért hozzá. Mert ő még kimegy a határba és megnézi lesz-e eső, lehet-e aratni. Bezzeg akik most jönnek ki iskolából, az interneten akar ilyesmiknek utána járni, hát hogy lehetne már internetről megtudni az időjárást, azt szemmel kell látni, nem tudnak ezek a maiak semmit. Én informatikus képzésre járok, ezzel végképp nem tud mit kezdeni, szerinte műköröm-építőnek kellett volna mennem.. :)
Na én az ilyen emberekre haragszok inkább, aki úgy ítéli el az egész világot, hogy azt sem tudja milyen pluszt adhatna neki. Sajnálni nem sajnálom, maximum szánom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!